• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan 15 gün sonra leke gelmeye devam ediyor normal mi ?

seybil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
950
11
318
Giresun
3 ay önce tüp bebek yoluyla hamile kaldım 9 hafta bekledik ama bebeğin kalbi atmadığı için 15 gün önce alındı kürtajdan 15 gün geçti halaa leke geliyor kaç defa gusül aldım ama leke geldiği için tekrar alıyorum normal mi bu lekeler

bir de benim aldığım gusülden sonra leke gelince tekrar gusül almam gerekiyor mu

kime bilmiyor mu

slm cnm bende 4 gün oldu kürtaj olalı lekelenmelerim sürüyor hatta simsiyah pıhtılaşmış bir şekilde.ama doktorum normal olduğunu bazende bir sonraki regl e kadar devam ettiğini söyledi.gusüle gelince bence her duş aldığında gusülünüde alırsın için rahat eder.

slm cnm bende 4 gün oldu kürtaj olalı lekelenmelerim sürüyor hatta simsiyah pıhtılaşmış bir şekilde.ama doktorum normal olduğunu bazende bir sonraki regl e kadar devam ettiğini söyledi.gusüle gelince bence her duş aldığında gusülünüde alırsın için rahat eder.

teşekkür ederim canım cevabın için sana da geçmiş olsun inşallah böyle acılar bir daha yaşamayız adetim düzelmiyecek diye endişeliyim çünkü her zaman adetim düzenli oldu hayırlısı olsun

3 ay önce tüp bebek yoluyla hamile kaldım 9 hafta bekledik ama bebeğin kalbi atmadığı için 15 gün önce alındı kürtajdan 15 gün geçti halaa leke geliyor kaç defa gusül aldım ama leke geldiği için tekrar alıyorum normal mi bu lekeler

bir de benim aldığım gusülden sonra leke gelince tekrar gusül almam gerekiyor mu

Valla arkadaşım diğer adete kadar bile sürüyor. Benim öyle olmuştu. Yani tam 18 gün. Olabiliyo yani. Bende o zaman incelemiştim. Bunu da lohusalık gibi düşünün demişlerdi. Lohusalıkta da düşünsene 40 gün kan gelebiliyor. Normal çok normal...

Back
X