• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hcg değeri

Birtupbebekmeselesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
58
11
8
Merhaba arkadaşlar. 2. Tüp bebek transferinden sonra burdayım. Transferim 29 Mayısta oldu 5. Gün Aa kalite 2 embriyo transfer edildi. 8. Günde akıntı şeklinde önce pembe sonra kahve lekeler geldi. Bende o gün korktum 6 haziranda test yaptım 32 çıktı ertesi gün tekrar yaptım 55 oldu. 9 Haziran yani dün tekrar yaptım 138 çıktı. Normal mi değerlerim

Merhaba arkadaşlar. 2. Tüp bebek transferinden sonra burdayım. Transferim 29 Mayısta oldu 5. Gün Aa kalite 2 embriyo transfer edildi. 8. Günde akıntı şeklinde önce pembe sonra kahve lekeler geldi. Bende o gün korktum 6 haziranda test yaptım 32 çıktı ertesi gün tekrar yaptım 55 oldu. 9 Haziran yani dün tekrar yaptım 138 çıktı. Normal mi değerlerim
bence güzel artmış 😇

Evet iki günde 2.5 kat artış oldu. Hemde ben 48 dolmadan yapmıştım. Daha önceki iki transferim biri düşükle biri negatifle sonuçlndı o yüzden korkuyorum
Değeriniz güzel artmış, muhtemelen tekrarını isterler testin değer düşük olduğu için, ama artışlar güzel. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ❤️

Back
X