Tüp bebek hcg değeri

Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mi
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
Selamlar ben de 6.gun yapmıştım 16.75 çıkmıştı çok rahatlamistim bi daha test günüme kadar yapmadım bence yapın kafanız biraz olsun netleşir.evde kaset testte yapmıştım oda varla yok arası bisey çıkmıştı.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım 17 Haziran da ve bu gün sonucum 206 çıktı hamileyim ama tekrar vermem gerekiyor sizce iyi mi deger 10 gün oldu daha transfer olalı

Ben hiç kese boşmu diye düşünmedim sizde düşünmeyin güzel geçsin günleriniz.
Ama tüp bebek ya ne bilim yaa insan emin olamıyor sanki illa bişey eksik olacakmış gibi geliyor ama hislerim tabiki hüzel ilerlicek diyor ama işte insanız merak ediyoruz araştırıyoruz bide peşin peşin söylüyor doktor herşey kalp atışından sonra belli olur diye korkuyor insan öyle olunca

Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
Bence de en mantıklısı o ben de yapmadım 10 da test günümdü çokda umutsuzdum kan verince de tutmamıştır dedim çünkü adet sancılarıyla hemen hemen aynı oluyor sızlamalar umursamadım hiç kan verdim 206 çıktı 10 gün sonra rahat rahat gelip evde idrar testi yaptım yoksa ikinci denememdi heralde kafayı yerdim çok morel bozuyor en mantıklısı bu burada yaptınız mı test sonuç nedir inşallah gebesindir

Selam kızlar dün 9. Günündü test yaptım 239 çıktı değerim ama kanamam var diye mesaj atmıştım doktora o mesajımı görene kadar benimde kan sulandırıcı iğne saatim geldi diye iğneyi yapmış oldum.. dün akşamdan bu sabaha kadar bayağı kanamam oldu.. ☹️
Belimde çok ağrıyor çekiniyorum..
Bu şekilde olan varmı öyle kahverengi falanda değil bayağı kan rengi.. Bugun yapmıcam kan sulandırıcı iğne.. 2 saat önce vurdum progestan dexi hemen etsini göstersin diye.. pozitifi görmek yetmiyormuş gerçekten 😟

Back
X