Kurtajdan 2 ay sonra aşırı kanama yasayanlar

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Kizlar daha önce konu acmistim zaten ablamin hamileliği 10 haftalikken bitmişti bebeğin kalbi durmustu kurtaj olmustu 2 ay geçti dün aşırı kanamayla hastane kaldırdık telefon büyüklüğün de parçalar düşürdü doktoru 100 kişiden 2 kişide görülür dedi daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu yada duyan? Yorumlarinizi bekliyorum bizim için cok önemli

Ben yaşadım kist cıktı sol yumurtalıkta . Bende parça düşürdüm ve aniden cıkan bi kistti ama kokulacak birşey yok dedi doktor. Kanaman varsa kist kaybolur dedi .kanamn bitince gel dedi gittim. Yok kaybolmuş dedi

Ben yaşadım kist cıktı sol yumurtalıkta . Bende parça düşürdüm ve aniden cıkan bi kistti ama kokulacak birşey yok dedi doktor. Kanaman varsa kist kaybolur dedi .kanamn bitince gel dedi gittim. Yok kaybolmuş dedi
Peki araya adetin girdi mi yani ablamin kanamasi bi hafta sürdü bitti bi ay sonra adet oldu ikinci ayinda kocaman parcalar düşürdü

Onu cok hatirlamiyorum ama kurtajdan sonra kanamam zten 1 hafta durmadi. Daha sonra 10-15gun parcali kanamam oldu. Ablan gittimi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…