kurtajdan 2 ay sonra hamileyim

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
40
Arkadaslar merhaba tam iki ay once bebegimn kalp atislari olusmadi die kendilignden dustu bebegim kalp atisi hic alinmadi yani bugun doktora gttm gitme sebebbm kurtajdan sonra hic adet olmadim ultrasondan bakti hamilesin dedi 5 haftalik kalp atisi olmayipda dusuk yapip tekrar hamile kalanlar ayni sorun oldumu tekrar bole bi problem yasayan varmi ? Lutfen yorumlarnzi bkliorm

Arkadaslar merhaba tam iki ay once bebegimn kalp atislari olusmadi die kendilignden dustu bebegim kalp atisi hic alinmadi yani bugun doktora gttm gitme sebebbm kurtajdan sonra hic adet olmadim ultrasondan bakti hamilesin dedi 5 haftalik kalp atisi olmayipda dusuk yapip tekrar hamile kalanlar ayni sorun oldumu tekrar bole bi problem yasayan varmi ? Lutfen yorumlarnzi bkliorm
kürtajdan hemen sonra hamile olan insan sayısı aşırı fazla..bir önceki düştü diye korkma..Rabbim ömür versin..bende 28 mayıs 2014 de kürtaj oldum korkularım yüzünden aşırı dikkat etmem sebebiyle 9 ay sonra hamile kaldım..

kürtajdan hemen sonra hamile olan insan sayısı aşırı fazla..bir önceki düştü diye korkma..Rabbim ömür versin..bende 28 mayıs 2014 de kürtaj oldum korkularım yüzünden aşırı dikkat etmem sebebiyle 9 ay sonra hamile kaldım..
Kurtakdan sonra bebegin ayagi icerde derler ama korkuyorm iste ya yine ayni sorun olurmi die

Bnde bebegin kalp atislari olusmadgi icin kurtaj oldum ..4 ay korundum korkularmdan dolayi korunmayi biraktgm an hamile kaldim ...butun hamileligi kendime zehir ettim bi ayagim doktordaydi surekli ama cok sukur kizim saglikli dunyaya geldi 2 yasina girmek uzere..allah saglikla kucagna almayi nasip etsin..ama bnm yptgmi ypma rahat ol bi kere boyle bisey yasadn diye yine olucak siye bsey yok cnm..

yenıden olması çok dusuk bır ıhtımaal ama aspırın ıcebılırsınız doktorunuza danısarak gebelıgınız hayırlı olsun

Ben ekim ayında boş gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım, tam bir ay sonra ilk adetimi oldum ve ikinci adetimi beklerken olmadım hamile kaldım. Şükürler olsun şuanlık her şey yolunda 5 haftamız kaldı doğuma :anneadayı:

Aspirin kanı sulandır mıyor mu? Neden içmesini tavsiye ettiniz?

sevcankubra sevcankubra Güzel şeyler düşünün, güzel şeyler olsun inşallah.
ewet kanı sulandırıyor gebelık surecınde pıhtılaşma testlerını yaptırabılır eger bır mutasyon varsa dusugun sebebı olabılır benım de dusuklerım var clexane ıgne kullanıyorum su anda bu tarz 7 10 haftalık bebek kayıplarında genelde pıhtılaşma sorunu cıkıor daha kucuklerde ıse genetık

ewet kanı sulandırıyor gebelık surecınde pıhtılaşma testlerını yaptırabılır eger bır mutasyon varsa dusugun sebebı olabılır benım de dusuklerım var clexane ıgne kullanıyorum su anda bu tarz 7 10 haftalık bebek kayıplarında genelde pıhtılaşma sorunu cıkıor daha kucuklerde ıse genetık
Teşekkürler. Rabbim hepinizin bebeklerini korusun inşallah. Sağlıklı yavrular, kolay doğumlar diliyorum hepinize.

X