Kürtajdan 2 ay sonra

cocugumm

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
532
241
323
Kızlar kürtaj olalı 2 ay oldu suan gebelık testi yaptım silik cızgı var adetıme 1 hafta var acaba hamılemıyım yoksa kürtaj kalıntısımı nedıyorsunuz basına boyle bısey gelen varmı

Kızlar kürtaj olalı 2 ay oldu suan gebelık testi yaptım silik cızgı var adetıme 1 hafta var acaba hamılemıyım yoksa kürtaj kalıntısımı nedıyorsunuz basına boyle bısey gelen varmı
kac haftalık bebegını kaybettın canım? eger 10 haftadan buyukse surebılır. lakın erken gebelık zamanında olan kurtajda ılk ayda sıfırlanıyor. rabbım hayırlısını versın? bence doktora kontrole gıdın. ama kanama devam eder dıye bılıyorum ben kalıntı olsa ?

Kürtajdan sonra adet oldun mu ben hemen sonra kimyasal gebelik geçirmiştşm

Öncelikle geçmiş olsun, ben de bebeğimi 8.5 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim. Bende çok fazla kanama olmamıştı. Peki regl oldun mu kürtajdan sonra hiç? Ama daha regline 1 hafta varmış, testte zaten çok net çıkacağını sanmıyorum, bence biraz daha beklemeli ve regl gecikirse kan testi yaptırmalısın. Allah gönlüne göre versin

8 haftalık canım kan vermıstım aralıkta 4 cıkmıstı 24 arakıkta adet gordum ama aklım cok karıstı sımdı ıkıncı adetıme 1 hafta var ıste bılemedım

Yanı adetten sonra komple sıfırlanır dıye dusundum ama sılık cızgı gorunce acaba dedım buarada ıkıncı adetıme 1 hafta var kafam baya karsıtı dogrusu

Yanı adetten sonra komple sıfırlanır dıye dusundum ama sılık cızgı gorunce acaba dedım bu arada ıkıncı adetıme 1 hafta var kafam baya karsıtı dogrusu
bı kac gun sonra tekrarla testını bence eger koyulasırsa hamılesın

Oldum canım 15 kasımda kürtaj oldum 24 aralıkta ılk adetımı oldum
kurtaj sonra adet yumurtlama 1 2 ay kadar karmasıklasabılıyomus. yumurtlama belkı dusundugunden daha erken gerceklestı . bılınmez o . bı kac gun daha sabret bence. hayırlısı olsun

Benim oldu canim. Kurtajin 50. Günüydü galiba test yaptim silik cizgi betaya baktik 400 cikti. Ufak bi kan pıhtısı kalmıştı onu aldi doktor sonra beta düştü hatta doktorun dis gebelik olma ihtimalinden bahsetti betanin kan pihtisindan dolayi yuksek cikmasinin pek mümkün olmadigini soyledi betayi sifirlayana kadar takip et eger duserken yukselmeye baslarsa dis gebelik olabilir demisti cok sukur olmadi

canım senin bu süre boyunca lekelenmelerin devam etmişmiydi

Her ihtimale karsi doktora gidin cunku 6-7 haftaya adet olunmalı
45-50 gunden sonrada doktora görünmekte fayda var diye okumustum
acaba lekelenme sırasında adet olmuş olabilir iyimben?? O da bende kafamda soru işareti hep. Çünkü bu lekelenme döneminde bir kere kanamamda artık oldu. Hatta bu hafta sonu bile kanamam da artış oldu adet kanaması gibiydi rengi kıvamı

Olabilir. Kürtaj sonrasi ilk adet normalinden farkli olabiliyor. Kafanizdaki sorulardan kurtulmak icin yine bi doktora gidin

Merhaba, bayanlar.

Bugün doktor kontorlüm vardı. Doktor laparoskopi yapacak. Miyon gibi birşey gördü bende ama tam olarak ne olduğunu anlamamız için laparoskopi yapacağız dedi. Miyonsa da o sırada temizleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…