- Konu Sahibi izmirhayal
- #1
arkadaslar bişeyi cok merak ediyorum kürtajdan sonra 3 ay beklemeden kazara yada isteyerek hamile kalan varmı cok merak ediyorum nolur yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dusuk yaptıktan sonra kurtaj oldum ıcımde parca kalmıstı kımse bana 3 ay bekle demedı bende kendım 1.5 ay sonra ısteyerek hamıle kaldım 1.5 ay korundum sebebıde bı adetımın tarıhı bellı olsun diye hamılelık ve kurtajdan sonra malum gunu degısmıstır.
tesekkür edrim bitanem senin adınada cok sevindim darısı basıma insalahh
Geçen salı bende kürtaj oldum bebeklerin kalbi durduğu için. Hoca 2 ay dinlen dedi. Korunun gibi birşey demedi bana. Bu arada kendiliğinden hamilede kalabilirmişim.
arkadaslar bişeyi cok merak ediyorum kürtajdan sonra 3 ay beklemeden kazara yada isteyerek hamile kalan varmı cok merak ediyorum nolur yardım[/QUOTEsorunu yanlış anlamışım yaa.kalan varmı 3aysonra diye okumuşum kusura bakma.ben 4.ayımda kaldımda.doktorum 3ay bekle dinlensin vucudun azcık demişti.bende korundum.ama hemen kalan tanıdıklarım var.beklemden pat diye ertesi ay kalanlar oldu.ama bence en güzeli beklemek.