Kürtajdan sonra 10 aydır hamile kalamıyorum

Enharasel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
12
1
16
26
10 ay önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum ve korunmasız ilişkiye giriyorum hala hamile kalamadim ilk gebeliğimdi doktora da gittim değerlerin normal dedi bu konuda fikir verecek arkadaşlar varsa benle aynı durumu yaşayanlar çok sevinirim

Bazen kürtajdan sonra rahimde yapışma oluyormuş. Onu fark etmediği için çoğu kişi böyle sorun yaşıyormuş. Doktorunuza bunu sordunuz mu belki sebebi o olabilir

Bazen kürtajdan sonra rahimde yapışma oluyormuş. Onu fark etmediği için çoğu kişi böyle sorun yaşıyormuş. Doktorunuza bunu sordunuz mu belki sebebi o olabilir
Teşekkür ederim cevapınız için peki Yapışma olsa adettim düzensiz olmazmıydı yani doktor rahim filmi istedi ama ben daha erkendir diye çektirmedim

Benimde kuzum 2016 da evlendim hemen hamile kaldım sonra boş gebelik çıktı 8+4 günlükken kürtaj oldum ve 2019 a kadar hamile kalmadım 3 sene sonra hamile kaldım malesef bazen hiçbir şey yokken bile hemen kalamıyosun ki herkes bana kürtaj dan sonra hemen olır demişti ama olmamıstı 3 sene sonra mucize oldu

Cevabınız için teşekkür ederim
Peki Doktorlar neden olduğunu söylemedi mi yani rahim flimi çektirdiniz mi bir arkadaş rahimde yapışıklık olabilir dedi bana öyle olsa adetlerim düzensiz olmazmıydı yani farkederdim herhalde

Teşekkür ederim cevapınız için peki Yapışma olsa adettim düzensiz olmazmıydı yani doktor rahim filmi istedi ama ben daha erkendir diye çektirmedi
O kadarını bilemiyorum detaylı bilgim yok ama çok uzun süre fark etmeyen insanlar olduğunu biliyorum. Demekki herkeste adet düzensizliği vs yan etki göstermiyor olabilir. Bence bir baktırın bir şey kaybetmezsiniz.

O kadarını bilemiyorum detaylı bilgim yok ama çok uzun süre fark etmeyen insanlar olduğunu biliyorum. Demekki herkeste adet düzensizliği vs yan etki göstermiyor olabilir. Bence bir baktırın bir şey kaybetmezsiniz.
Tamam baktırıcam çok teşekkür ederim canım :⁠-⁠)

Ben pkoluyum ama kafama çok taktım doktorlar kafana takmaktan olmuyo demıstı gercektende ne zaman kafam rahat etti o ay hamile kalmısım

Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebişiniz olur
İnşallah canım acele etmiyorum daha küçük zaten yaşım bir senedir evliyim yeterki bir sorun olmasın Rabb'im artık ne zaman nasip ederse hayırlısı bu arada güzel dilekleriniz için Allah razı olsun :⁠-⁠)

Ben pkoluyum ama kafama çok taktım doktorlar kafana takmaktan olmuyo demıstı gercektende ne zaman kafam rahat etti o ay hamile kalmısım
Ben
Çok geçmiş olsun ben yumurtalık testi yaptım sıkıntı yok yumurtalıkta doktor rahim flimi istedi daha erken biraz daha bekleyim sonra yaptırırım dedim zaten kürtajdan sonra bir sene normal kabul ediliyormuş fazla takmıyorum yani ben takmadığımı düşünüyorum sadece bir sorun var mı diye merak ediyorum ne kadar sorunu erken farketsek o kadar iyi ben hamile olduğum zaman baya doktor gezdim bazıları çocuk var dedi bazıları gelişmi durmuş ölü bebek dedi yaklaşık iki buçuk ay ölü bebekle gezdim bazı doktorlar çok kalınca bebek karında yapışıklık yapar dedi ben biraz beklettim en son bir doktorun kesin yok deyişle kürtaj oldum ama Kürtaj iyi geçti bir sıkıntı yoktu adetlerimde düzene girdi kürtajdan sonra ama yinede acaba yapışıklık var mı diye düşünmeden edemiyorum sonuçta iki buçuk ay karnımda durdu o bebek

Canım bu arada biraz araştırdım da rahimde yapışıklık varsa alttan muayeneyle görünüyormuş. Alttan baktı mı hiç doktor?

Canım bu arada biraz araştırdım da rahimde yapışıklık varsa alttan muayeneyle görünüyormuş. Alttan baktı mı hiç doktor?
Çok teşekkür ederim Evet araştırmaya gittim bir hafta önce ama enfeksiyon için baktı hiçbir şey yok dedi az bir akıntın var enfeksiyon olabilir dedi hiç yapışıklıktan fln bahsetmedi olsa herhalde söylerdi bende hiç akıl edemedim sormadım

Gecmıs olsun kuzum ama zannetmiyorum kürtajda oyle bısey varsa bile bence tedavi etmişlerdir bide eskisi gibi degıl kürtajlar vakumlama yapılıyo rahime zararda verilmiyo rahime açıkcası artık yediklerimizden içtiklerimizden hormonlar alt üst oldu kimse kolay hamile kalamıyo ahir zamanda hamilelik zorlaşıcak ölümler çoğalıcak farkındaysan öyle bi zamandayız kafana takma ilişkiye girdiğinde bebek düşüncesiyle girme bak ozaman hamile kalcaksın inşallah bide kürtaj sonucta rahim anca kendini topluyo iyi düşün iyi olsun

Evt sizde haklısınız Allah razı olsun inşallah bakalım hayırlısı ne zamansa Rabb'im o zaman nasip etsin isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin:⁠-⁠)

Bence de olsa söylerdi canım tekrar gidersen baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…