- 23 Mart 2016
- 220
- 64
- 98
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da doktor 2 adet dönemi korun dedi rahmin kendini toparlaması için. Ama ben 1 adet i geçirdikten sonra korunmayı bıraktım şimdi 15-16 sı gibi 2. Adetim inşallah gelmez de tekrar hamileyimdir2 aylik bebegimi kalbi gelismediginden dolayi aldirmak zorunda kaldim.doktor 2 ay koruncaksiniz 2 ay sonunda buraya gelip kontrol edicem bu kez kontrollu bi sekilde ilerlycez dedi ama ben bebek istiyorum korunmazsam ne olur
Bana da doktor 2 adet dönemi korun dedi rahmin kendini toparlaması için. Ama ben 1 adet i geçirdikten sonra korunmayı bıraktım şimdi 15-16 sı gibi 2. Adetim inşallah gelmez de tekrar hamileyimdir
İnşallah canım. Hayırlısıysa tabi. Kürtajdan 2 hafta sonra kontrole çağirdi beni doktor herşey temiz gayet güzel dedi. Benim içinde 2 adet uzun olduğu için bıraktım bende. Zaten rahim kendini toparlamamışsa hamile kalamicam diye korunmadık. Bugünde rüyamda doğum yaptığımı kız çocuğum olduğunu gördüm acaba mı diyorum hamie miyim :)Insallah hamilesindir canim. Bende birakcam gibi bu gidisle 2 ay cok uzun benim icin
Ayy insallah hamilesindir. Az kalmis ogrenmene 2 hafta sonra belli olur heralde canim. bende ruyamda gormustum cokk istiyodum o zamanlar olsun diye sonra birini gordum ruyamda merak etme dedi en kisa zamanda hamile kalcaksin 1 ay sonra hamile kaldimİnşallah canım. Hayırlısıysa tabi. Kürtajdan 2 hafta sonra kontrole çağirdi beni doktor herşey temiz gayet güzel dedi. Benim içinde 2 adet uzun olduğu için bıraktım bende. Zaten rahim kendini toparlamamışsa hamile kalamicam diye korunmadık. Bugünde rüyamda doğum yaptığımı kız çocuğum olduğunu gördüm acaba mı diyorum hamie miyim :)
Valla bende ilk defa kendimi hamile olarak gördüm canım. Hayırlısı bakalım artık. En geç haftaya belli olur canım. 7gün kaldı adetime ama normalde erken geliyordu. Tabi kürtajdan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Bu kürtaj sonrası ilk adetime göre 7 gün var. Normalde benim adetim 24-25 günde oluyordu kürtajda 27 gün sonra oldu. Eğer normale göre gelirse 3-4 gün. Ama hiç göğüslerim şişmedi şu an. Kasık ağrım , deli gibi bel ağrım ve midem bi değişik.Ayy insallah hamilesindir. Az kalmis ogrenmene 2 hafta sonra belli olur heralde canim. bende ruyamda gormustum cokk istiyodum o zamanlar olsun diye sonra birini gordum ruyamda merak etme dedi en kisa zamanda hamile kalcaksin 1 ay sonra hamile kaldim
Hayatimda ilk defa oyle bi ruya gormustum
Valla bende ilk defa kendimi hamile olarak gördüm canım. Hayırlısı bakalım artık. En geç haftaya belli olur canım. 7gün kaldı adetime ama normalde erken geliyordu. Tabi kürtajdan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Bu kürtaj sonrası ilk adetime göre 7 gün var. Normalde benim adetim 24-25 günde oluyordu kürtajda 27 gün sonra oldu. Eğer normale göre gelirse 3-4 gün. Ama hiç göğüslerim şişmedi şu an. Kasık ağrım , deli gibi bel ağrım ve midem bi değişik.
Ateşim de oluyor ara ara ya ama hamileliğe yormak ta istemiyorum sonra çok üzülüyorum diye.Kurtajdan sonra hersey allak bullak oluyo zaten.insallah kalirsin canim 7 gune kadar belirtilerde baslar. Bende ilk atesim cikmisti ve hic atesim dusmedi ilk oyle anlamistim.
Ateşim de oluyor ara ara ya ama hamileliğe yormak ta istemiyorum sonra çok üzülüyorum diye
Aynen canım biliyorum. Bende 3-4 ay her seferinde olmayınca üzülmüştüm kırmızıları gördükçe ağlamaya başlıyordum artıkYorma canim benim gercekten cok uzuluyo insan olmayinca ben 1 yil bekledim her seferinde negatif artik umudum kalmamisti
Aynen canım biliyorum. Bende 3-4 ay her seferinde olmayınca üzülmüştüm kırmızıları gördükçe ağlamaya başlıyordum artık
Amin canım inşallahAllah hayirli saglikli evlatlar versin ikimize ve isteyen herkese insallah