kurtajdan sonra 2.kurtaj

zeliss8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
38
0
46
Tekirdağ
Mrhb ben eylul ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin sonra doktor parca kaldigini soyledi ve gecen hafta tekrar kurtaj oldum boyle birsey yasayan ve sonra hamile kalan var mi?lutfen yardim edin.
 
canım bende senin gibi oldum kürtajdan sonra parça kalmış ama ben ağrıyla düşürdüm çok zor dr.lara güvenip kendimizi teslim ediyoruz ama yanlış yapıyoruz bence.. kötü düşünme olumlu ol ben bide 2 sefer yaşadım birde bunu..
 
merhaba canım ben 5 ay içerisinde 3 kez kürtaj oldum ve daha sonra tekrar hamile kaldım o da dış gebelikti ama herkeste aynı şey olacak değil. kürtajdan sonra hamile kalan ve bebeğini sağlıkla doğuuran çok insan var. inşallah sen de sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.
 
İnsallah canim 1ay korunma surecimiz var sonra bakicaz artik saolun yorumlariniz icin allah isteyen herkese bebek versin insallah
 
Back
X