Kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalan var mı???

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
98
21
29
Kızlar merhaba 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. 19 Haziranda suni sancıyla düşük yaptım ardından parça kalmış mi diye kürtaj da oldum doktor hiç birşeyin kalmadığını söylemişti. Bugün 35 gün oldu hala adet olmadım. Kürtajdan iki hafta sonra ilişki yaşamıştık. Korkuyorum daha önce düştüklerim de var ama hamile olabilir miyim acaba yaşayan oldu mu

Çünkü ben de 17 Ekimde oldum kürtaj benim de reglim bir hayli gecikmiş ki 22 Aralıkta hamileliğin çok erken safhasında öğrendim.

Kızlar benimde 7 Ağustosta düşüğüm oldu ve Eylül 'ün 1'inden beri hafif hafif lekeler geliyor bir türlü adet olamadım perişan etti ya
Böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba arkadaşlar konu Eylül ayında kalmış ama belki biriniz okur diye yazmak istedim ...
Ben 1 Kasım'da 9+5 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için... 15 kasıma kadar ilişki yasakti. Sonrası 3 kere geri çekilme ile korunduk 1 kerede 23 Kasım'da eşimin kazasina kurban gittim :)) toplamda 4 kez iliskimiz oldu ...
Kürtaj olduktan sonra 12 ve 13 Kasım'da uzayan şeffaf akıntım oldu 2 gün dedim yumurtluyorum ...
Ama bu uzayan şeffaf akinti 24 Kasım'da tekrar oldu 2 gün 1 gün öncesinde ilişki olmuştu korunmadan 26 Kasım sabahında o uzayan şeffaf akıntının içinde ara ara kan lekesi geldi ne günlük pede ne orkide olmuyor WC deyken peceteye silerken çok açık renkte saydam akışkan bir akıntının içinde geliyor ... Göğüslerim hafif dolgunlasti uçları acıyor bel ağrısı var kasık ağrısı hafif varacaba o hamilemiyim diye soruyorum kendime bu şekilde yaşayan oldumu ...
Birde kürtaj sonrası ilk regliniz nasıl oldu kanama seklindemi yoksa lekelenme mi

Merhaba arkadaşlar konu Eylül ayında kalmış ama belki biriniz okur diye yazmak istedim ...
Ben 1 Kasım'da 9+5 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için... 15 kasıma kadar ilişki yasakti. Sonrası 3 kere geri çekilme ile korunduk 1 kerede 23 Kasım'da eşimin kazasina kurban gittim :)) toplamda 4 kez iliskimiz oldu ...
Kürtaj olduktan sonra 12 ve 13 Kasım'da uzayan şeffaf akıntım oldu 2 gün dedim yumurtluyorum ...
Ama bu uzayan şeffaf akinti 24 Kasım'da tekrar oldu 2 gün 1 gün öncesinde ilişki olmuştu korunmadan 26 Kasım sabahında o uzayan şeffaf akıntının içinde ara ara kan lekesi geldi ne günlük pede ne orkide olmuyor WC deyken peceteye silerken çok açık renkte saydam akışkan bir akıntının içinde geliyor ... Göğüslerim hafif dolgunlasti uçları acıyor bel ağrısı var kasık ağrısı hafif varacaba o hamilemiyim diye soruyorum kendime bu şekilde yaşayan oldumu ...
Birde kürtaj sonrası ilk regliniz nasıl oldu kanama seklindemi yoksa lekelenme mi
Merhabalar
Tarihlerine kadar aynı şeyleri yaşadm. ama biz hiç korunmadık. test yapıyorum negatif çıkıyor. benim kürtaj değildi normal düşüktü. bat 1 aralık bekliyorum bakalım nasıl olacak

X