kürtajdan sonra adet...

kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
60
17
88
33
arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. 3 kasımda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.bir kaç gün kanamam oldu ve daha sonra kesildi. 15 kasımda yani kürtajdan 12 gün sonra kanamam geldi oda 2 gün sürdü ve hala adet olmadım.acaba ayın 15nde gördüğüm kanama adetmiydi.Şimdiden teşekkür ederim

Kürtajdan sonra 3ile 6 hafta arası adet olman gerekiyor muhtemelen ilk gördüğün adet olabilir canım bende kürtaj oldum aynı şekilde oldu

12 gün adet kanamasi için çok kısa bir süre. 40 günü bekleyin adet olmanız için. Ama sizin yerinizde olsaydım doktora giderdim. Şu da olabilir kist olabilir boş kese de çok sık görülüyor ve kist sizin adet olmanızı engelliyor da olabilir. En doğru cevabı hocaniz söyler. Geçmiş olsun.

Bende ölü gebelik yaşamıştım. Kürtajdan sonra 40 gün Sürer Demişti doktor. 40 sonra civarı adet oldum.

Bende haziranın 29 da boş gebelikten kürtaj oldum 6 haftalıktı. Kürtaj sonrası 1 hafta kanama oldu doktor adet kanaması değil bu rahimi temizliyor 1 ay sonra adet olursunuz demişti ben temmuz 27 de adet oldum tekrar

Kurtajdan sonra kontrole gitmistim hic bi kist patca bisey kalmadigini soylemisti doktor.

Bende haziranın 29 da boş gebelikten kürtaj oldum 6 haftalıktı. Kürtaj sonrası 1 hafta kanama oldu doktor adet kanaması değil bu rahimi temizliyor 1 ay sonra adet olursunuz demişti ben temmuz 27 de adet oldum tekrar
Benimde 6haftalikti

Hayırlısı bakalım nasip değilmiş demekki doktor sana korunmanı söyledi mi canım bana 3 ay korun rahim toplasın demişti tekrar bebek olursa düşer demişti.
ilk adetinden sonra gebelik planları yapabilirsiniz demişti canım yani 1 ay dedi ama işte ilk adetim bi gelse korunmucaz artık

ilk adetinden sonra gebelik planları yapabilirsiniz demişti canım yani 1 ay dedi ama işte ilk adetim bi gelse korunmucaz artık
Gelir stresli bi dönemden geçtin baktın gelmiyor doktora git kontrol etsin zaten duruma göre adet söktürücü verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…