• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra adeti azalip hamile kalan var mi?

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Yaklasik 2 yil once kurtaj oldum.adetimin yogunlugu ve gunu azaldi kisaldi.onceden 5 gun dolu dolu olurken simdi 3 gunde bitiyor ve hafif geciyor.yapisiklik mi vardir doktorlara gidiyorum ama zannetmiyoruz diyorlar.ultrasonla bakiyorlar alttan rahim kalinligi normal gorunuyor diyoar
8 haftalikti sanırım kazima yöntemiyle oldu.ozel bir hastanede olmustum ama sonradan hastanenin ve doktorun tutumunu hic begenmedim.adetlerim cok duzenli ama az ve kjsa iste.benim durumumda olup da hamile kalan oldu mu tekrar arkadaslar?

Yaklasik 2 yil once kurtaj oldum.adetimin yogunlugu ve gunu azaldi kisaldi.onceden 5 gun dolu dolu olurken simdi 3 gunde bitiyor ve hafif geciyor.yapisiklik mi vardir doktorlara gidiyorum ama zannetmiyoruz diyorlar.ultrasonla bakiyorlar alttan rahim kalinligi normal gorunuyor diyoar
8 haftalikti sanırım kazima yöntemiyle oldu.ozel bir hastanede olmustum ama sonradan hastanenin ve doktorun tutumunu hic begenmedim.adetlerim cok duzenli ama az ve kjsa iste.benim durumumda olup da hamile kalan oldu mu tekrar arkadaslar?
Bende kürtaj oldum ama benim kanamalarım az olurdu hep.. Bu yüzden net birşey diyemeyeceğim..
Siz denediniz ve hamilelik olmadı mı?

Bende kürtaj oldum ama benim kanamalarım az olurdu hep.. Bu yüzden net birşey diyemeyeceğim..
Siz denediniz ve hamilelik olmadı mı?
Canim.yeni evlendim denmedeyiz daha 1 aylik evliyim.korkuyirum olmaz diye.ugrasmak istemiyorum yapisiklikla falan.cevrende var miydi kurtajdan sonra adeti azalip da hamile kalan

Canim.yeni evlendim denmedeyiz daha 1 aylik evliyim.korkuyirum olmaz diye.ugrasmak istemiyorum yapisiklikla falan.cevrende var miydi kurtajdan sonra adeti azalip da hamile kalan
Öncelikle hayırlı olsun, Allah kalbinize göre versin inşallah.. Ben adet olabildiğiniz için sıkıntı olacağını düşünüyorum.. Etrafımda kürtaj olan arkadaşlarım oldu, isteyipte hamile olanları var ama adet kanamalarındaki değişikliği bilemiyorum.. Aslında bir kadın doğum doktoruna gidip, hamilelik için bir engelim var mı öğrenmek istiyorum diyerek, ameliyatınızdan bahsedebilirsiniz.. Dediğim gibi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. Rabbim gerçek manada istetwn herkese versin inşallah..

Yapışıklık olabilir.Kürtaj sonrası ilk ay az geliyor ama öbür ay normale dönüyor.Yapışıklıgı normal muayenede anlamayabilirler,eger o şekilde kontrol olduysanız.

Daha ilk aysa Bilemezsiniz ki zaten var mı yok mu yapışıklık..

Yapışıklık olabilir.Kürtaj sonrası ilk ay az geliyor ama öbür ay normale dönüyor.Yapışıklıgı normal muayenede anlamayabilirler,eger o şekilde kontrol olduysanız.

Daha ilk aysa Bilemezsiniz ki zaten var mı yok mu yapışıklık..
2 yil oldu kurtaj olali.2yıldır adetim boyle

Canım ben kürtaj oldum ama hatırlamıyorum işte kürtajdan sonra mı azalmıştı ama çok çok azalmıştı reglim. Hatta bende rahimde meşin yapışıklık oldu kürtajlardan sonra diye rahim filmi istemiştim doktorumun gerek yok yoktur demesine rağmen rahim filmi çektirmiştim en ufak bir şey çıkmamıştı. 3 kürtajın üzerine çocuğum oldu ve şimdi yine hamileyim. Bir sorun yoktur bence İnan bütün regl boyunca bir ped batırmıyordum.6-7 günde reglm zor biterdi sonra 2 güne düşmüştü. İlk doğumumdan sonra reglim normale dönmüştü eskisi gibiydi.

Canim.muzice misin sen bana Rabbim senden razi olsun nasil mutlu ettin beni anlatamam.su an sevincten agliyorum.seninle ozelden de konusabilir miyiz

Canım ben kürtaj oldum ama hatırlamıyorum işte kürtajdan sonra mı azalmıştı ama çok çok azalmıştı reglim. Hatta bende rahimde meşin yapışıklık oldu kürtajlardan sonra diye rahim filmi istemiştim doktorumun gerek yok yoktur demesine rağmen rahim filmi çektirmiştim en ufak bir şey çıkmamıştı. 3 kürtajın üzerine çocuğum oldu ve şimdi yine hamileyim. Bir sorun yoktur bence İnan bütün regl boyunca bir ped batırmıyordum.6-7 günde reglm zor biterdi sonra 2 güne düşmüştü. İlk doğumumdan sonra reglim normale dönmüştü eskisi gibiydi.
Canim mucize misin sen bana beni nasil mutlu ettin su an
Allahım sendne bin kere razi olsun buraya yazdigin icin.seninle ozelden de gorusebilir miyim canim

bende yaklaşık 2 sene önce kürtaj oldum adetlerim hep düzenli günü gününe geliyordu ama azalmıştı. adet oluyorsan ve alttan muaynede sorun görünmüyorsa yapışıklık olma ihtimali yok bence. bende aynı şeyden şüphelenip doktoruma sormuştum. sorun görmedi ve çok şükür şuan hamileyim. rabbim gönlünüze göre versin

ayrıca doktorumun dediği yapışıklık olduğunu düşünmek için günlerin değişmesi uzaması yada hiç adet olamamak gelir. günde 1 ped değiştirip değiştirmediğimi sormuştu ve bu bizim için yeterli dedi bende çok korkmuştum içimi rahatlatmıştı bu şekilde ve 2 sene sonra tam da istediğimiz zamanda hamile kalabildim çok şükür darısı sana ama içini ferah tut ve bunları düşünmeyi bırak rahmini küstürme.

Bence bir hastaneye gidin güvendiğiniz bir doktora sorun . Benim bir yakınım aynı durumdaydı kürtajdan sonra daha çocuk Sahibi olamadı .
Bence gidin bir doktora iyice araştırsınlar .

Ilk ay yoğun geldi iki ay tam 31 günde bir oldum sonra düzene girdi normalde 6 günde biter adetim ama agrım olduğu için ilaç kullanıyordum 6 aydır ilacı bıraktım 4 güne düştü ilk iki gün yoğun iki gün normal şekilde

Bence başka bir doktora görünün siz rutin kontrol diye gidin

Ben varım. Zorunlu kurtaj olmak zorunda kalmıştım sanırım vakumlu bir yontemdi ve sonrasında dolu dolu 7 gun olan adetim 4-5 gune indi, yoğunluğuda azaldı ama bebek istediğimizde tek ilişkiyle hamile kaldım. Bir sorun olmadı.

Back
X