kürtajdan sonra aşiri duygusallik :(

umut_yolcusu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
144
61
48
36
Mrb arkadaslar. 3 aylik hamileligim 2 hafta once sona ermek zorunda kaldi. Kendimizi bu bebege cok baglamistik. Artik gelecegi gunu bekliyoduk ama o bizi cok uzdu. Gitti melek oldu. Rabbim onu cagirdi oda gitti. Bundan sonra hamile kadin yeni dogan bebek bile gormek istemiyorum moralim bozuluyo durduk yere agliyorum icim aciyo bide ustune benden 6 yas kucuk kiz kardesim hamile kaldi. Ben 26 o 20 yasinda. Kesinlikle onu kiskanmadim ama canim yaniyo bebegimi yeni kaybettim. Bu yuzden onun hamileligine sevinemedim. Hatta uzuldum hatta cok uzuldum canim acidi bu kiskanclik degil sadece acim henuz cok taze. Ne yapicagimi bilmiyorum. Ona nasil davranmaliyim sizce akil verin

Bebeğinizin kaybında kardeşinizin hiçbir suçu yok öncelikle bunu kabul edin. Keşke böyle olmasaydı ama her şey Allah'tan. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok şu anda sizin için. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

Tabiki bebebegimin kaybindan kiz kardesimi sorumlu tylutmuyorum ki. Sadece ben cok duygusal oldugum icinsuan hamile kadin ve bebek gormek istemiyorum. Gormek istemememin sebebide gorunce cok agliyorum duygusallasiyorum. Ve bu sebepten kardesimde gormek istemiyorum suan. Ama o bunu yanlis anlayabilr kiskandigi sanabilir. Ama kesinlikle boyle bisey yok sadece acim henuz cok taze ve ben daha toparlanmis degilim

Allah tez zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bebekler versin. Bnce git kardeşine bebeğini hayırlı. Oturun muhabbet edin tabiki kardes kardesim kötülüğünü ister mi. Ama üzgün olduğun için anlıyorum seni buna benzer bi olay da ben yasadım.

Ya gercekten onun adina cok sevindim ama onunla alakasi yok sorun tamamen bende onunda anlayisli olmasi lazim oyle degil mi sizcede?

Anlayışlı olması gerekir ama olamaz bence yaa
Hele ilk bebeğiyse heyecanlıdır sende haklasın oda. ama bikaç ay sonra sende gebe kalabilirsin bu yüzden okadar üzme kendini

İki düşüğüm oldu ve ikisinde de hastanede yatarken doktorum çok güçlü olduğumu söyledi. Benim çok iyi ve anlaşması kolay bir hasta olduğumu söyledi. Ne eşime ne aileme hiçbir zararım da olmadı. Kendimle ilgili her konuda etrafımı, düşüklerimde bile eşimi ben teselli ettim. Hatta kendinizi kontrol edemediğiniz anestezi sonrası durumda bile hemşire "valla helal olsun tık diye uyandın, ne ağlama ne de başka bir şey olmadı" dedi. Ancak dinlenme odasına aldıklarında aslında ne kadar hata ettiğimi, kendimi çok yalnız hissettiğimi ve en çok da eşime ihtiytaç duyduğumu anladım. Sen güçlü oldukça etrafındakiler yaşamlarına çabucak dönüyorlar, ancak aslında sen o kadar da güçlü değilsindir.

Son zamanlarda daha stresli ve sinirli biri oldum. O sakin yapım gitti ve en çok da en sevdiğim insanları kırar oldum. Sonra çok üzülüyorum ve özür diliyorum ancak yine de anneciğimi çok kırmış oluyorum. Hem de çok gereksiz mevzularda.

Özetle, seni çok iyi anlıyorum, biri erkek, diğeri ikiz kız gebeliği sonlanmış biri olarak çok çok iyi anlıyorum. Sana tevsiyem şu; eşine, ailene açıkça deki, belki dünyanın en zor olayını yaşamadım ancak benim için travma... Her zaman destek oldunuz şu zor günlerimde sizden yine destek bekliyorum. Kırıyorsam ve kırılıyorsam bu geçici bir süre, beni anlayışla karşılayın ve biraz daha anlayışlı olun.

Göreceksin herşey yoluna girecek...

Çok da güçlü olmaya gerek yok, bırak eşin de üzerine düşen üzülme duygusunu yaşasın...

Bende oyleyim canim burda boyle konustuguma bakma. Kurtaj oldugum gun bile etrafimda aglayan uzulen insanlar varken onlara verende allah alanda allah. Insallah yine verir diyen bendim. Hatta hic uzulmemis gibi davrandim. Sadece ic dunyami anlatiyorum size. Cevremdekilere sorsaniz guc uzulmedi hemen atlatti derler. Ama icimi bilmiyolar yanliz kalip agladigimi geceleri kimse gormesin diye agladigimi kimse bilmiyo icimde yasiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…