Kürtajdan sonra beni neler bekliyor?? 8+3 lük bebeğimi aldılar yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.721
503
73
Canlarım selam. İlk gebelik hislerimi de gebelik sürecimi de gebeliğimin sonlandırılışını da burda yaşadım. Bugün 8+3 bebeğimi kürtaj ile aldılar. Çok karmaşık duygular içerisindeyim. İnternetten yorulmlara videolara baktığım zaman hep korkutan yorumlar var. Kimisi kürtajdan sonra hamileliğin tekrar zor oluştuğunu söylüyor. Ve biz çok istiyorduk gerçekten bunları görünce umudum tükeniyor. Yapışıklık artabilip hamile kalmada sıkıntı olabileceğini de söylüyorlar ve beni doktor kürtaj yaparken içerisi aşırı enfekte yapış yapış dedi. Çok korktum. Şuan bebeğimi kaybetmenin hüznünü yaşarken aynı zamanda tekrar gebe kalabilecek miyim acaba diye stres yapmaya başladım bile. Daha önce başına gelen kimse var mı? Neler yaşadınız ? Kaç ay korundunuz kanamaniz ne kadar sürdü

Slm canim bende 42 gün önce 8+3 gunluk bebeğim kalp atışı durması sonucu kurtaj oldum benim halen kanam bitmedi ama gecen gun sahlik ocağındaki ebe bana kürtaj sonrası hamile kalmanin çok yüksek oldugunu eğer dusunuyorsan hemen folik asit baslamami soyledi yani içiniz rahat olsun kurtajdan sonra hamile kalmaniz normale göre daha daha yüksek

Canm kontrole gittinmi ben bugün gittim 1 hafta oldu içimde hâlâ pıhtılar kalmış eğer 10 güne kadar geçmezse tekrar kürtaj ile alacaklarmis

Geçmiş olsun öncelikle sen içini ferah tut, Rabbim hâyırlısı ile, sana verir. Ne mucizeler oluyor biliyor musun sen? Çocuğun olmaz diyenler ümidini tam kesmişken, bir bakıyorlar ki hamile. Kürtajını korkmadan ol. Kontrol de kalan eden var ise alırlar . Belli bir zamana bırak , göreceksin herşey kalbinden geçen gibi olucak. Kürtaj olduktan sonra bebeğim tekrar olmayacak diyenler çok var. Bu çok yanlış , kulak dolma sözler. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Eğer sizde bir sorun yoksa , sizin sağlığınızdan dolayı olamama ihtimalleri var ise ; o zaman olur o dediğiniz. İçini ferah tut

Allah razı olsun canım içime su serptin çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını evlatsiz bırakmasın.

Benim ablam kürtaj sonrası 3 tane çocuk doğurdu içinize su serpmek için yazdım üzmeyin kendinizi… Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Canım benım cok tandııklarım var hatta yakın arkdasim dontor rahım dinlensin demesine rahmen hamile kaldi intetnette birsürü sacma sapan seyler var ama bı saglıkcı olarak soyleyim sna kurtajdan sora düsükden sonrafa cocuk sahibi olunuyor aynı nrml bi kisinin hamile kalması gibi .. sen sadece folık asiti kullab beslenmene dkkt et okdr Allah büyük kimseyede aldırıs etme stresde yapma dua et meryem suresi enbıya suresi oku gorucez buraya yazıcaksın yakın zamanda rahımde dinlendıkden sora guzel haberlerini

İnşallah canım benim Allah razı olsun sen ve senin gibi dua eden güzel dileklerde bulunan o kadar çok kişi var ki resmen burda motive oluyorum. Benim kafamda bir takıntı oldu. Ya benim bebeğim düşük değildi ne bilim sonradan kalbi de durmadı. Bı doktor diyoki bebek vardı kalbi atmadı bı doktor diyoki hiç kalp atımı olmadıysa boş gebeliktir diye. İkisi de çok çelişkili konuşuyorlar. Doktorlar birşeyden anliyomus gibi gelmiyor artık daha doğrusu benim gittiğim doktorlar.kürtaj oldum hala içimde parçalar pıhtılar varmış ne iştir anlamadım.

Cok haklısın doktorun icine sinen olsun bı bak kuzum ona gore hep aynnısına gidersin hersey Allahın izniyle iyi olucak

Geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın sağlıklı evlatlar Nasib etsin. Bende cumartesi günü kurtaj oldum 7 buçuk haftalikti.insan başına gelmez zannediyor ama çok zormus

Şuan durdumu kanama nasil neden O kadar uzun sürüyormuş benimde öyle çünkü korkuyorm

Şuan durdumu kanama nasil neden O kadar uzun sürüyormuş benimde öyle çünkü korkuyorm
o kadar surmemesı lazım. dr una danıs. belkı ıcerde pıhtı falan kalmıstır. ya gıt ya da arayıver ozeldeyse. 40 gun kanama olmamalı. kurtajla ıcersını tamamen temızlıyolar yanı rahımın kalınlasan duvarı da dahıl buna. yanı adet gorur gıbı olup bıtmesı lazım 40 gun cok yanı

Adetim uzun sürdü yoksa 40 gündür kanamam yok

Doktora gittim normal diyor baktı kist var yumurtalikda doğum kontrol hapi verdi başka doktara gittim oda kan tahlili istedi çok şükür bise yok oda dedi rahimde parca var dedi sonra dün gittim parca incelmiş dedi çekti kürtaj gibi patalojiye gitti bakalım çok korkuyorm yoksa benim çok düzenliydii adetim ne olduysa kurtajdan sonra oldu

korkma adet duzenıne bısı olcagını sanmıyorum. patolojıde gebelık kalıntısı mı ona bakcaklar heralde. gecmiş olsun yukarda yazan arkadasa benım de oyle yazdıgın ıcın 40 sandım.

korkma adet duzenıne bısı olcagını sanmıyorum. patolojıde gebelık kalıntısı mı ona bakcaklar heralde. gecmiş olsun yukarda yazan arkadasa benım de oyle yazdıgın ıcın 40 sandım.
Insallah doktara sordum korkulcak bise varmı die yok dedi kürtaj olduğumda yok dio normal dio ama ne bilim internetlerede neler yazıyor çok korkuyorm ağlıyorum Rabbim korusun herkesi

Kürtaj olalı baya oldu yani ilk zamanlar yoktu ağrım oldu gittim metiler verdi dedi içerde kan birikmiş dedi metiler bana yan etki yaptı kullanamadim sonra bıraktrdi kist var die doğum kontrol hapi verdi başka doktara gittim oda dün çekti işte rahimdeki kalanları kontrol hapını bırak dedi içmedim hapı zaten içmeyince bırakınca kanama oluyor suan var kanamam

Insallah doktara sordum korkulcak bise varmı die yok dedi kürtaj olduğumda yok dio normal dio ama ne bilim internetlerede neler yazıyor çok korkuyorm ağlıyorum Rabbim korusun herkesi
ınternete bakma . bı dolu guzel bılgı oldugu gıbı bos bos seyler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…