Kürtajdan Sonra Beta Yavaş mi Düşer?

Beta 0 olana kadar takibini mutlaka yaptır mümkünse ayni yerde kan ver. Banada rahim temiz denmisti 20.gün kontrolünde fakat beta dusmeyince ufak bir kan pıhtısı kaldığını gördük o alınınca 0 oldu
peki kanamanız devam ediyor muydu o pıhtı varken ya da ağrı vs oluyor muydu

Merhaba 21 haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum. Kürtaj öncesi beta 1300 lerdeydi. Değerim düzenli artmıyordu zaten. Kürtaj sonrası 4 kez beta bakıldı en son 31 değer çıktı. 1 temmuzda. Bugün yani 16 temmuzda ise farklı bir hastanede beta baktırdım 46 çıkmış değer. 15 gün içinde düşmediği gibi az yükselmiş gözüküyor. Kürtajın 26. Günündeyim. Laboratuvar farkı olabiliyor ama 15 gün zaman geçtiği için anlayamadım durumu. Siz bir yorum yapabilir misiniz?

kürtaj sonrası kontrolümde rahim temiz dedi doktorum ve patoloji sonucunda da rahim içi düşük olduğu anlaşılmıştı. Dış gebelik olmadığını teyit etmek için.
Merhaba bu süreçte ilişki olduysa yeni gebelikten dolayı yüksek çıkmış olabilir. Diğer bir ihtimal de parça vardır muhtemelen. Benim parça olduğu için çok yavaş düşüyor bayramdan sonra tekrar beta baktıracağım bende. Siz nerede kürtaj olmuştunuz

Merhaba bu süreçte ilişki olduysa yeni gebelikten dolayı yüksek çıkmış olabilir. Diğer bir ihtimal de parça vardır muhtemelen. Benim parça olduğu için çok yavaş düşüyor bayramdan sonra tekrar beta baktıracağım bende. Siz nerede kürtaj olmuştunuz
Bulunduğum ilde özel bir hastanede oldum. Doktoruma da güveniyorum aslında ama her şey olabilir tabiki. Sizin parça kaldığı kesinleşti mi? Bir de internette parça kaldıysa kanama devam eder diyor benim kanamam kürtajın 7. Gününde kesildi sizin devam ediyor mu?

korunmasız ilişkimiz olmadı aslında gebeliğe ihtimal vermiyorum. Zaten ilk adetimi görmek isterim şu an için. Umarım parça da kalmamıştır...

Bulunduğum ilde özel bir hastanede oldum. Doktoruma da güveniyorum aslında ama her şey olabilir tabiki. Sizin parça kaldığı kesinleşti mi? Bir de internette parça kaldıysa kanama devam eder diyor benim kanamam kürtajın 7. Gününde kesildi sizin devam ediyor mu?

korunmasız ilişkimiz olmadı aslında gebeliğe ihtimal vermiyorum. Zaten ilk adetimi görmek isterim şu an için. Umarım parça da kalmamıştır...
Benim kanamam devam ediyor 21 Haziran da olmuştum bende hemen hemen bir ay olcak kesilmedi 😊

Benim kanamam devam ediyor 21 Haziran da olmuştum bende hemen hemen bir ay olcak kesilmedi 😊
Evet sizin uzun sürmüş gerçekten. Dediğim gibi benim 7 günde bitti kanama. Beta neden düşmedi anlamadım. Bayramdan sonra tekrar beta baktırıp kontrole gidicem artık...

Hayir hiçbirşey yoktu ne kanama ne ağrı adet olmayi bekliyodum olmayinca gittim ve o zaman farkettik
İlk kontrolde temiz göründü ama sonraki kontrolde pıhtı kaldığı anlaşıldı yani. Aynı doktora mi gitmiştiniz ikisinde de. 1. De neden anlaşılmamış ki. Korktum şimdi ben de pıhtı mı kaldı diye. Bayram tatilinden dolayı da gidemiyorum kontrole. Adet olacakmış hissim de başladı umarım adet olurum da onunla atılır varsa bir şey...

İlk kontrolde temiz göründü ama sonraki kontrolde pıhtı kaldığı anlaşıldı yani. Aynı doktora mi gitmiştiniz ikisinde de. 1. De neden anlaşılmamış ki. Korktum şimdi ben de pıhtı mı kaldı diye. Bayram tatilinden dolayı da gidemiyorum kontrole. Adet olacakmış hissim de başladı umarım adet olurum da onunla atılır varsa bir şey...
Benim doktorum proftu. İlkinde yoktu olsa görürdü illaki baya iyi bir doktordur sonradan oluşmuştur belkide. Çünkü 20. Gun temiz rahim dedi. Ben bidaha 50. Gun gittim. Sen beta takibini yap bayram sonuna kadar 2 günde bir. Beta düşüp yükselirse sonra düşerse böyle dengesizlik olursa önemli.

Ben 3 aylık düşük yapmıştım 35 günde sıfırlandı beyan merak etme düşüşe geçmiş zaten

Temmuz ay i kürtaj ay i mi acaba iki gebeliğin de haziran ayında başladı temmuz ayında 4 5 haftalıkken beta düşmeye başlayınca kürtaj yapıldı benim 3777 ile başladı sonra sonra 3400 sonra 3090 kurgandan sonra 102 cıktı ustamdan 5 gün sonra çıkan değer 10 gün sonra bir daha beta ya bakılacak sanirim yavaş yavaş düşecek umarım birşey kalmamıştır içerde benim de ugs ile bakti temiz falan dedi ama karın ağrılarım oluyor pelvik şancı gibi antibiyogu içiyorum allah im temmuz aylarında hep birşeyler yaşıyorum

Beta 0 olana kadar takibini mutlaka yaptır mümkünse ayni yerde kan ver. Banada rahim temiz denmisti 20.gün kontrolünde fakat beta dusmeyince ufak bir kan pıhtısı kaldığını gördük o alınınca 0 oldu
Merhaba tekrar bütün kürtajın üzerinden 46 gün geçti beta 1.31 çıktı bugün. Tamamen sıfır mi olması lazım bu değer iyi mi 😊

merhaba hanımlar
bende 17 temmuzda 4.bebeğimi kaybettim.24 gün oluyo dr kontrole gittim karından baktı tertemiz hiç kürtaj olmamış gibi dedi.beta falan hiç bakılmadı

Back
X