merhaba kızlar,
konumu birçoğunuz biliyordur.. boş gebelik nedeni ile 14 aralık kürtaj oldum..:2:
5 gün sonra dr a kontrole gittim . üsttn ultrason ile baktı rahim kendini toplamaya bşalamış dedi. kürtajdan o güne kadar az lekelenmem oldu. dr dan sonra ki gün günlük 1 ped kadar kanamam başladı. 2 gün önce yerini koyu kahvemsi bir akıntıya bıraktı lekelenme tarzında.:2: dr u aradım normal dedi. bu seferde göbekaltımda ağrı var.:26: bana sanki hafif şişmiş gibi de geliyor. ama dr u artık aramaktan bıktım bi sonraki kontrolum regl sonrası. sizde alt karında bu tarz şişkinlik (gaz varmıs gibi) ve göbek altı , kasık ağrısı oldumu lütfen cvp yazın.. ben mi paronaya oldum ...:18:
merhaba kızlar,
konumu birçoğunuz biliyordur.. boş gebelik nedeni ile 14 aralık kürtaj oldum..:2:
5 gün sonra dr a kontrole gittim . üsttn ultrason ile baktı rahim kendini toplamaya bşalamış dedi. kürtajdan o güne kadar az lekelenmem oldu. dr dan sonra ki gün günlük 1 ped kadar kanamam başladı. 2 gün önce yerini koyu kahvemsi bir akıntıya bıraktı lekelenme tarzında.:2: dr u aradım normal dedi. bu seferde göbekaltımda ağrı var.:26: bana sanki hafif şişmiş gibi de geliyor. ama dr u artık aramaktan bıktım bi sonraki kontrolum regl sonrası. sizde alt karında bu tarz şişkinlik (gaz varmıs gibi) ve göbek altı , kasık ağrısı oldumu lütfen cvp yazın.. ben mi paronaya oldum ...:18:
merhabalar canım; bende 9 aya yakın bir zaman önce oldum kürtaj aynı şikayetlerin bendede wardı ama geçiyor hepsi bu kadar cok takılma belirtilere.Böbreklerim gögüs kafesi altı ve göbek çevremde agrı karıncalanma hepsi wardı.Benim kürtaj nedenim mol gebelikti ( potansiyel kanser hücresi ) diğer organlara sıçrama ihtimalide warmıs bunu doktordan duydum artık nerem agrısa derdimki eyvahhh kansermi sıçradı diyee ağlardımda ağlardım.O yüzden seni çok iyi anlıyorum kendini toparlamana bak geleceğe odaklan yoksa zaman hiç geçmez.
ben de ne bileyim moral bozuk.. sürekli hasta olmaktan çok sıkıldım. Allahtan biran önce şifa diliyorum. sürekli ağrı çekmekten yoruldum(yinede halime bin şükür)
Merhaba
Bende aralik ayinda oldum.Maalesef 8 hafatalik bebegiminkalbi durdugu icin
Benim kanama olmadi ancak ameliyatta cok olmus.
15 gun olcak benim kasiklarimda agrim gecmiyor.
Ozellikle sag kasigimda bir agri var.
Sende de oldumu? doktorun ne dedi?
Anne olmayi cok isterdim ama olmayacagini dfusunuyorum artik gercekten cok uzgunum.Ayrica sagligimdan da oldum.
Heryerim agriyor.Allah yardimcimiz olsun.
Merhaba
Bende aralik ayinda oldum.Maalesef 8 hafatalik bebegiminkalbi durdugu icin
Benim kanama olmadi ancak ameliyatta cok olmus.
15 gun olcak benim kasiklarimda agrim gecmiyor.
Ozellikle sag kasigimda bir agri var.
Sende de oldumu? doktorun ne dedi?
Anne olmayi cok isterdim ama olmayacagini dfusunuyorum artik gercekten cok uzgunum.Ayrica sagligimdan da oldum.
Heryerim agriyor.Allah yardimcimiz olsun.
Allah'in izniyle tekrar hamile kalirsin canim endise etme ve tahlillerini yaptir mutlaka sebebini ogren ve agrilarin usutmekten olabilir.karindaki sislik rahimin kendini toparlamasindan kaynaklaniyor.
Insallah canim ama hic umudum yok
Usutmekten kaynakli oldugunu sanmyorum cunku kurtaj operasyonu sonrasinda basladi bu agrilar.
Boyle agrilar yasayip sonra iyilesen oldumu?
Gercekten cok mutsuzum (
Insallah canim ama hic umudum yok
Usutmekten kaynakli oldugunu sanmyorum cunku kurtaj operasyonu sonrasinda basladi bu agrilar.
Boyle agrilar yasayip sonra iyilesen oldumu?
Gercekten cok mutsuzum (
öncelikle çok geçmiş olsun.ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.kanamam biraz oldu ama ağrım hiç olmadı şimdide gayet iyiyim. iyiyim çünkü tekrar bebek istiyorum.kendimi bunun için çok çabuk toparladım.insan istediği zaman kendini iyileştirir bence. sn de kafana takma yeni bebeğine hazırlan.benim şimdi tek taktığım şey doktorun 6 ay korunma vermesi bu bana çok uzun geliyor. sanki çocuğum hemen olduğunda kendimi daha iyi hissedeceğim gibi geliyor.yeni bebeğime hazırım psikolojik olarak ama rahmim için ne kadar beklemeliyim kararsızım.