kurtajdan sonra dinmeyen kaverengi akinti

Klomen yumurta oluşturucu gelişyirici.ilk kullandğım ay hamile kklmıştım..inş bu da öyle olur.senin de kontrolünde bi sorun çıkmax inş

Ya benimde 20 gun gecti kurtajdan hala kahverengi akintim var ara ara en son kontrole gittigimde hicbir sey yok tertemiz parca vs yok dedi dr. Ayrıca 3ay dinlenmelisin dedi. Senin icin erken degilmi hala devam ediyormu lekelenmen

Ya benimde 20 gun gecti kurtajdan hala kahverengi akintim var ara ara en son kontrole gittigimde hicbir sey yok tertemiz parca vs yok dedi dr. Ayrıca 3ay dinlenmelisin dedi. Senin icin erken degilmi hala devam ediyormu lekelenmen

Yok bitti artık benm lekelerim 40 günden fazla sürdü.son zamanlarda braz çoğalmıştı prof a gittm bu adete dönmüş gibi duruyo dedi.beklemene hiç gerek yok dedi.ve klomen kullndım yarın sabah randvum var yumurtlrıma bakıcak büuüdüğüne....

Belki seninkide uzayanilir kotkma.bünyeden bünyeye fark edyo cnm

Teşekkür ederim umarım bişey yoktur bol sans diliyorum inşallah saglikli bir hamilelik geçirirsin ve kucagina alırsın.Ben cesaret edemiyorum 2 bucuk ay sonra baslayacagim hayırlısı olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…