Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
34
3
88
35
İçel Mersin
Merhaba arkadaslar 2015 de cikolota kistlerimin sezeryan da alınarak doğum yaptım 2020 ekim ayında bi gebelik geçirdim 2 aylıkken kalp atısı olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen ay korunmadıgım halde olmadı...ay ı durumu yasayanlar ne onerir yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaslar 2015 de cikolota kistlerimin sezeryan da alınarak doğum yaptım 2020 ekim ayında bi gebelik geçirdim 2 aylıkken kalp atısı olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen ay korunmadıgım halde olmadı...ay ı durumu yasayanlar ne onerir yardımcı olursanız çok sevinirim
Hemen aynı ay gebelik oluşacak diye bir durum yok ..kimi hemen kalır kimi 3 ay kimi 6 ay sürer ..stres yapmayın ..Allah sagliklisini versin

Canım bende kürtaj oldum 3 aydır deniyorum olmuyor nasip diyorum ilk hamileliğim ilk ayda olmustu allahım ne zaman ol derse artık

5 bucuk ay oldu bazıları yapısıklık diyor. Korkuyorum
Sanmiyorum bende geçen ay oldum vakumlu kürtaj ilk adetim yeni bitti şimdi korunmuyoruz bir altı ayı bulur tekrar gebe kalmam öyle düşünüyorum...6 ay olsun bir kontrol ettirin olmazssa

Back
X