kurtajdan sonra hamile kalamadim

ceremkbr00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
40
19
38
27
Meraba kizlar eylulun basinda kurtaj oldum . Adetlerim duzensiz olmaya basladi en son ocagin 18 de adet oldum dahada olmadim 6 gun gecti . Karbonatli test yaptim:lülülü:Ustu beyazlastiii kahve kopugu gibi oldu Az once test yaptim negatif cikti . cok canim sıkıldı esimi aradim yarin hastaneye randevu aldim kendime bi baktiriyim diyorum hormon testleri felan yaptiriyim sizce napmaliyim ???:110:

Doktor bana 20 gun korun dedi zaten dusuk kendiliginden olmus dedi rahimde cok zedelenme olmadi dedi

Önce doktora gidin o gerekeni söyler size zaten. Karbonat falan bunlar bilimsel olan şeyler değil bunları yapıp boşuna moralinizi bozmayın lütfen.

Meraba kizlar eylulun basinda kurtaj oldum . Adetlerim duzensiz olmaya basladi en son ocagin 18 de adet oldum dahada olmadim 6 gun gecti . Karbonatli test yaptim:lülülü:Ustu beyazlastiii kahve kopugu gibi oldu Az once test yaptim negatif cikti . cok canim sıkıldı esimi aradim yarin hastaneye randevu aldim kendime bi baktiriyim diyorum hormon testleri felan yaptiriyim sizce napmaliyim ???:110:
Bence bu kadar stres yapmamalisin arkadaşım. Bende 7 ay sonra hamile kaldım kürtaj oldum üstelik. Benimde adetim duzensizlesmisti ama pek bi sorun olmadı . Sadece gönlünü ferah tut. Allah gönlüne göre versin. Bebek müjdeni alırız inşallah , :anneadayı::anneadayı:

Back
X