Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur canimBnde kurtajdan sonra doktor adet oldktan sonra denemeye devam et dedi . Ve başladık düşünmeye ancak kurtajdn 4 ay sonrasında oldu canm bizim zatn geç oluyor ama kaldım çok şükür yani.
Canim ne guzel ya Rabbim nasip etmis...cok sevindim guzel haberler duymak iyi geldi valaa....kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım
Canim cok sukur ve masallhhBebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..
Bebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..[/
Canım ya kalp atısı neden durmuş öğrendin mi peki. benim de durmuş. ve bu 2. kaybım olacak![]()
Adetime bir gün kala yapmıştim cok bariz cift cizgi çıkmıştı. Cok şaşırmıştım daha adetime varken bu kadar koyu çıkmasına meğer ikizmis :)Canim cok sukur ve masallhhadetin kac gun gecince yaptin test
ilk düşükte 5 haftalı kürtaj oldum ikinci gebeliğim 11 ay sonra oldu 8 haftalık hamileyim bebek oluştuğu gibi durmuş kalbi atmıyor dediler yine kurtaja alıcaklar ALLAH kimseye yaşatmasıt bu durumu