cumartesi günü sabah 08.30 da 6+5 günlük bebeğimi kaybettim. henüz 5.haftamızda aptal bir doktor kalbinin atmadığını hatta kesenin içinde bebeğimin öldüğünü kürtaj olmam gerektiğini söyledi.yarım saat sonra başka bir doktorla bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gayet sağlıklı olduğunu öğrendik.(bu olay 2 hafta önce oluyo)geçen pazartesi ise hafif kahve rengi kanamam oldu gece olduğu için doğum evine gittik dr rahimde akıntı olmadığını söylerek eve gönderdi(tabi ki akıntım devam etti)cuma günü akıntı pembeleşince tekrar doğum evine gittik gece 01:00 de ve yine bebişimin kalp atışlarını duyduk ve sağlıklıydı ama sabah kalktım içimden aktı gitti yavrum..içimde ufak bi parça kaldı kürtajla alındı patalojiye gönderildi.cuma günü kontrolüm var.doktorum çok iyi ve anlayışlı.korkmamamız gerektiğini 8.haftadan küçük düşüklerin bebek kaynaklı olduğunu ve bizim için hayırlı olduğunu söyledi. 3 ay korunmamız gerekiyormuş rahim dinlensin diye.ama 1 adet geçmesi de yeterliymiş. cuma günü kontrolden sonra yazarım yeniden sana.umarım soruna cevap bulabilmişsindir:) sen de kendi hikayeni anlatır mısın? inan şu an paylaşmaya çok ihtiyacım var.