Kurtajdan sonra hamılelık dusuneneler

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Arkadaslar kurtajdan kac ay sonra koırunmayı bırakıp hamıle kaldınız? Yada kalmayı dusundunuz bırbırımızle konusup atlatabılırız bu surece merak ettıklerımızı

cumartesi günü sabah 08.30 da 6+5 günlük bebeğimi kaybettim. henüz 5.haftamızda aptal bir doktor kalbinin atmadığını hatta kesenin içinde bebeğimin öldüğünü kürtaj olmam gerektiğini söyledi.yarım saat sonra başka bir doktorla bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gayet sağlıklı olduğunu öğrendik.(bu olay 2 hafta önce oluyo)geçen pazartesi ise hafif kahve rengi kanamam oldu gece olduğu için doğum evine gittik dr rahimde akıntı olmadığını söylerek eve gönderdi(tabi ki akıntım devam etti)cuma günü akıntı pembeleşince tekrar doğum evine gittik gece 01:00 de ve yine bebişimin kalp atışlarını duyduk ve sağlıklıydı ama sabah kalktım içimden aktı gitti yavrum..içimde ufak bi parça kaldı kürtajla alındı patalojiye gönderildi.cuma günü kontrolüm var.doktorum çok iyi ve anlayışlı.korkmamamız gerektiğini 8.haftadan küçük düşüklerin bebek kaynaklı olduğunu ve bizim için hayırlı olduğunu söyledi. 3 ay korunmamız gerekiyormuş rahim dinlensin diye.ama 1 adet geçmesi de yeterliymiş. cuma günü kontrolden sonra yazarım yeniden sana.umarım soruna cevap bulabilmişsindir:) sen de kendi hikayeni anlatır mısın? inan şu an paylaşmaya çok ihtiyacım var.

Canım benım evlılıgımın ılk 4 ayında ılk lsıkıden hamıle kaldım yanı 4 ay vajınusmus yasadım ve korunarak hamıle kaldım dusun sonra ocakta hamıle oldugumu ogrendım ılk baslarda hormonların verdıgı hısle ve evlılıgımın yemnı olması yzuunden ıstemedım snra ıstedım bebısımı ama basımıza evle ılgılı bı kac olay geldı zaten 6 haftalık dı benım ama doktor bos gebelıkten suphelendı ama bekleyelım dedım ıste tahlıhsız olay gelınce basımıza cok uzuldum ve lekelenmelerım geldı doktora gıttım hemen mudahaleyle aldılar yanı sonuc bos gebelık kese var bebek yok nasıpmıs ne dıyelım artık cok uzuldum bıse esımle kan uyusmazlıgımız vatr bızım ıgne burdular falan ama sınır krızlerı gecırdım annelık gerckten cok tuhaf dogurmak degıl ıcınde hıssedınce farklı allah aratmasın bırktım ben krunmayı.

Ben de kürtaj sonrası bu ay korunmayacağım. bebeklerimiz sağlıkla gelir inşallah.

Back
X