Kürtajdan sonra hamilelik

gamzemzk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
4
0
16
24
Merhabalar 3 hafta önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum acaba ilk adet olmadan hamile kalan varmı bende korunmayı düşünmüyorum

Neden hemen hamile kalmak istiyorsunuz ? Vücut toparlanmadan hamile kalınca düşük riski çok fazla oluyor ama yine siz bilirsiniz

Yani şahit olduğum çoğu insan genelde bu şekil hamile kalıyor ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyor tabi herkesin vücudu farklı

Merhabalar 3 hafta önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum acaba ilk adet olmadan hamile kalan varmı bende korunmayı düşünmüyorum
Bende kürtaj atlattım ve kürtaj sonrası bir iğne yapıyolar o iğne çok tehlikeli 6 ay vücuttan atılmıyor. Benim daha 1 ay oldu 4-5 ay sonra denemelere başlayacağız ben beklemedeyim

Bende kürtaj atlattım ve kürtaj sonrası bir iğne yapıyolar o iğne çok tehlikeli 6 ay vücuttan atılmıyor. Benim daha 1 ay oldu 4-5 ay sonra denemelere başlayacağız ben beklemedeyim
İğne olayını ilk defa duydum eminmisiniz? Kirtajdan sonra agri kesici yapildi uyanınca.

40 gün sonunda adet göreceksiniz bnce rahminiz toparlanmadan daha beta değeri düşmeden gebelik şuan düşünmeniz sağlıklı olmayabilir kürtaj sonrası 2ay sonra gebelik düşünün diyorlar genelde

Merhaba yazınızı gördüm yazmak istedim hamile kalabildiniz mi acaba. Ben de kürtaj oldum

Bende 10 haftalık kürtaj oldum doktor 1 adet dönemi beklemen yeterli dedi ama en az 1 adet kesinlikle olmalıymış rahim tamamen temizlenmesi için

Merhaba 15 Kasım'da kürtaj oldum ve ocak ayında yeniden hamile kaldım. Kürtaj sonrası yalnızca 1 kez regl geçirmiş oldum ve o regl kanamasından sonraki ilk yumurtlamada şükür ki yavrum tutundu. Yalnızca Aralık ayı boş geçmiş oldu. Bana hep düşüğün ayağı içeridedir derlerdi inanmazdım ama sanırım öyle kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolaylaşıyor diye düşünüyorum. Allah sağlıkla versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…