Acınızı anlıyorum rabbim kucağınızı doldursun inşallah.. ben martta kürtaj olmuştum 2-3 rahmin dinlensin dedi doktor haziranda başladık çalışmalara kasımda hamile kaldım..Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ne yazık ki... Çok fazla üzgünlüğümü belirtmekle birlikte sorum kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız? Bu kadar çok çabuk istemememin sebebi canımın çok yanmasına verin. Hayırlısını rabbim bilir tabiki ama elimden birşey gelmiyor
Çok üzüldüm adınıza bende 9 haftalik kürtaj olmuştum geçen sene eylül de kalp durmasından,6 ay sonra tekrar gebelik oldu şuan 34 haftalik oldum,çok zor bi durum allah sabır versin biliyorum üzülmemek elde değil ama elinizden birşey gelmez allah sağlık versin tekrar olurMerhaba arkadaşlar. Geçen hafta kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ne yazık ki... Çok fazla üzgünlüğümü belirtmekle birlikte sorum kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız? Bu kadar çok çabuk istemememin sebebi canımın çok yanmasına verin. Hayırlısını rabbim bilir tabiki ama elimden birşey gelmiyor
Ben ilk gebeliğin den sonra dış gebelikti 1.5 sene sonra hamile kaldım başınız sağolsunMerhaba arkadaşlar. Geçen hafta kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ne yazık ki... Çok fazla üzgünlüğümü belirtmekle birlikte sorum kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız? Bu kadar çok çabuk istemememin sebebi canımın çok yanmasına verin. Hayırlısını rabbim bilir tabiki ama elimden birşey gelmiyor
Yaaaa çok sevindim adınıza. Bana da dua eder misiniz lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok üzüldüm adınıza bende 9 haftalik kürtaj olmuştum geçen sene eylül de kalp durmasından,6 ay sonra tekrar gebelik oldu şuan 34 haftalik oldum,çok zor bi durum allah sabır versin biliyorum üzülmemek elde değil ama elinizden birşey gelmez allah sağlık versin tekrar olur
Ben ilk bebeğim 6 haftalıkken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi bir ay sonra tekrar hamile kaldım onu da 7 haftalıkken kaybettim test vs yaptırıyoruz şimdi 6 ay oldu hemen hamile kalma en azından üç ay geçsin rahmin dinlensinYaaaa çok sevindim adınıza. Bana da dua eder misiniz lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsınız,Yaaaa çok sevindim adınıza. Bana da dua eder misiniz lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya benimde iki bebeğim aynı sizinki gibi oldu testler yapıyorum doktor doktor geziyorum genetik de yaptırdık sonucunu bekliyoruz. Hep böyle mi olacak çok korkuyorum artıkBen ilk bebeğim 6 haftalıkken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi bir ay sonra tekrar hamile kaldım onu da 7 haftalıkken kaybettim test vs yaptırıyoruz şimdi 6 ay oldu hemen hamile kalma en azından üç ay geçsin rahmin dinlensin
Bende çok korkuyorum çokta üzülüyorum artık bebeğim olsun istiyorumYa benimde iki bebeğim aynı sizinki gibi oldu testler yapıyorum doktor doktor geziyorum genetik de yaptırdık sonucunu bekliyoruz. Hep böyle mi olacak çok korkuyorum artık
Ne yapacağız bir çaresi çözümü yok mudurBende çok korkuyorum çokta üzülüyorum artık bebeğim olsun istiyorum
ben 5 ay sonra hamile kaldım. doktor 3 ay yasak vermişti ama ben yasaga uymadım acıkcası çünkü zaten rahim kendini toplamadan hamile kalamıyosunMerhaba arkadaşlar. Geçen hafta kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ne yazık ki... Çok fazla üzgünlüğümü belirtmekle birlikte sorum kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız? Bu kadar çok çabuk istemememin sebebi canımın çok yanmasına verin. Hayırlısını rabbim bilir tabiki ama elimden birşey gelmiyor
Valla bilmiyorum ki bende testlerin sonucunu alcaz bakalım ne diyecekler çaresizim bendeNe yapacağız bir çaresi çözümü yok mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?