kurtajdan sonra hamilelik

sedakirac

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
89
0
18
bugun cok sevinçliyim ogrenince elim ayagıma dolastı .. 5 ay once bebegimin kalbi durmuştu kurtaj olmak zorund kaldım ve piskolojik coktum ve hic korunmama ragmen 5 ay ugraştım 6 .ayda yoruldum bu ay stres yapmıcam kafama takmıcam dedim ve adetim 11 gun gecti eşim hamilesin diyor bende stresten yuttugum agrı kesiciden falandır dedim o zaman bugun test yap dedi ve hic umudum yoktu cunku onceki aylarda yaptım yoktu hep negatifti bugun akşam test yaptım ve anında 2 cizgi belirdi ikiside tam belirgin ve hamileyim diye cıglık attım bugun cook sevinçliyim rabbim bir kere daha verdi allah isteyen dileyen herkese boyle mutluluk yasatsın

hic korunmama ragmen 5 ay ugraştım 6 .ayda yoruldum

hamilelik veya bebek adına ne derseniz, kişilerin çok uğraşmasıyla değil Allah'ın lütfetmesiyle olan birşeydir. çok uğraşarak hamile kaldığını düşünenler, çok uğraşarak ellerine aldıkları bebeklerine bir süre sonra tahammül edemeyip "ay bıktırdı valla, sinir etti beni" diyerek sokak kedisi gibi itip kakarlar.

hamile kalmayı oluruna bırakan, hamileliğine de nasip-lütuf gözüyle bakıp şükreden, bebeklerine de bir emanet-misafir gibi davrananlar , kendi mallarıymış gibi görmeyenler gerçek annelerdir. onlar birer sabır-şefkat yumağıdırlar ve çocukları çevrelerinin en hareketli, yorucu çocukları bile olsalar "off" dahi demezler.

not: çocuğu doğduğundan beri ona "oofff" dahi demeyen, "ayyy sen de amma sabırlısın şekerim" diye alay konusu olan ama sonunda çocuğuyla ilişkisi kıskanılacak derecede iyi olan, sonradan da çocuğu çevrenin en uyumlu ve mutlu çocuğu olan anneler var...

bugun cok sevinçliyim ogrenince elim ayagıma dolastı .. 5 ay once bebegimin kalbi durmuştu kurtaj olmak zorund kaldım ve piskolojik coktum ve hic korunmama ragmen 5 ay ugraştım 6 .ayda yoruldum bu ay stres yapmıcam kafama takmıcam dedim ve adetim 11 gun gecti eşim hamilesin diyor bende stresten yuttugum agrı kesiciden falandır dedim o zaman bugun test yap dedi ve hic umudum yoktu cunku onceki aylarda yaptım yoktu hep negatifti bugun akşam test yaptım ve anında 2 cizgi belirdi ikiside tam belirgin ve hamileyim diye cıglık attım bugun cook sevinçliyim rabbim bir kere daha verdi allah isteyen dileyen herkese boyle mutluluk yasatsın

Canım benim ya kaderimiz aynıymş bende kürtaj olalı 5 ay oldu ve benm karnımda bir buçuk ay ölece kalbi durmuş halde durdu hergün kan görmekten psikolojik olarak çökmüştm halada hep aklımda yaşadıklarm bugün hamile olduğumu öğrendm ama sevinemedm yine ya yine aynı şeyler olursa diys korkuyorm napacağımı bilmiyorm bu arada tebrikler hayırlısı olsun :)

Back
X