Merhaba,
1,5 yılı geçkin süredir evliyim. Evlendiğimde hemen çocuk istiyordum evlenmeden folik asit kullanımına bile başlamıştım. Birayrisonra ilk gebeliğim oldu fakat önce geç yumurtlama dedi ve kalp atışı zayıf dedi doktor. Bir süre sonra gittiğimde tamamen durmuştu ve KÜRTAJ. 2. gebelikte Bhcg değerlerim fırlıyordu. Mol gebelik şüphesi ve parsiyel mol dendi ve bu defa çok ağrılı narkozsuz KÜRTAJ. Kafamda o kadar çok soru kalarak ve güvenimi yitirmiş şekilde ayrıldım ki. Mol gebelik fakat sadece değerlerin düşmesi beklendi ve üstelik iltihaplı dendi ve tek bir tedaviyi geçin kürtaj sonrası haftalık takip dışında tek bir test bile yapılmadı. Sonrasında çocuksuz hayat daha kolay zaten çalışanım diyorum ama bir ukte duruyor bir yerde. Eşim acılarımdan sonra tamamen istemiyor. Sözün özü bir bayanla tanıştım. Dış gebelik geçirmiş ve 5 yıl bebeği olmamış gelinini bir ebeye götürmüş ve şifa bulmuş. Ben de sürekli oluşan iltihaplarıma çözüm olur iye gittim. Kendi hazırladığı bitkisel tedaviyi uyguluyor. Çok kişiye ve çok probleme deva olmuş. Bende rahim iltihapla sarılıymış, 2 ay bitti 3 ay kaldı. Su gibi akıyor her zaman ped vs kullanıyorum. Bakalım ya Şafi ya Allaah...