- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #2.061
Dr 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetimi olayım korunmayacağım.henüz adet olmadım.Evet canım agustos annesi olmak nasip olmadı bize rabbım en kısa ve dgru zmnda bizlerw saglıklı evlat verecek ben buna inanıyorum cok sagol bitanem aynı dilekler bnde nde sana .. korunuyormusun dr nlr dedi sana. .
Canım sen dusukmu yapmıştn .. Benimki bos gebelıkti cok korkuyrm ben yoksa dr hmn yapabilirsin dedı ama ben tedırgnıımDr 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetimi olayım korunmayacağım.henüz adet olmadım.
Kızlar bende Kasımda kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldımCuma günü doktora gittim alttan baktı her şey normal yumurtaların birkaç güne çatlar dedi ama bilemiyorum ya bu ay tam olarak hazırlığa başladık. Benim korkum acaba hormonlar değişti mi ya da yumurtam çatlamıyor mu bir daha ne Zaman hamile kalacağım korkusu. Stres yapma akışına bırak dedi doktor, bir kere kalmışsın yine kalırsın ama takmamaya çalış dedi, sanki takmamak kolay. Acaba adetin 3. Günü gidip hormon testi yaptırsam mı?
Kızlar bend agustos anneleri grubunadir. Bende kaybettim kalbi durdu 27.gün bugün. Hemen kalmak istiyorum ve hiç korunmadim[/Qolarak
Valla nezaman olurum bilmiyorum korunmuyorum doktor rahim hazir olursa kalırsın dedi
Hatırlarım seni cnm benim ismim vildan_kalp_ibrahim di ismimi değiştirdim.
Bana doktor 2 ay korun dedi korunmadım adet oldum hamılede kalmadım korunmayı da düşünmüyorum
Zaten rahim hazır olunca kalınıyormuş
Nasip olmadı ağustos annesi ama inş hep birlikte yeni topikte toplanırız.
Birbirimize destek oluyoruz aynı gruptan olarak
Cnm sen tablo yapabiliyormusun
Düşük değil canım.12.haftada bebeğimin kalbi durdu.ilk defa mı yaşadın ve kaç ayda hamile kalmıştın?ben 5 ay beklemiştim bebeğimi.Canım
Canım sen dusukmu yapmıştn .. Benimki bos gebelıkti cok korkuyrm ben yoksa dr hmn yapabilirsin dedı ama ben tedırgnıım
Allah gelecek meleklerimiz için çok bekletmez inşallah.Ben de 5 ay beklemiştim
Canım sen adet olmuştun değil mi?adetinde bir farklılık oldu mu?İnş hayırlısıyla
Canım sen adet olmuştun değil mi?adetinde bir farklılık oldu mu?
Kizlar ben 7 haftalik kurtaj oldum ama merak ettgim bebegin esi vs oluyor mu bu konuda bilginiz varmi goren varmi aranizfa
Sizin kaçıncı kürtajınız?daha geçtiğimiz yaz 1 yıl önce kürtaj olduğunuzu yazmışsınız ama(?)Kizlar ben 7 haftalik kurtaj oldum ama merak ettgim bebegin esi vs oluyor mu bu konuda bilginiz varmi goren varmi aranizda
1 tane oda gecen yaz neden sordunuz??Sizin kaçıncı kürtajınız?daha geçtiğimiz yaz 1 yıl önce kürtaj olduğunuzu yazmışsınız ama(?)
Taa geçen yaz yaptırdığınız kürtaj için mi sordunuz eşi falan diye?1 tane oda gecen yaz neden sordunuz??
Bu sizi ilgilendirir mi ben baska sey soruyorum siz basla sey soruyorsunuz bilginjz yTaa geçen yaz yaptırdığınız kürtaj için mi sordunuz eşi falan diye?
Ben yakınlarda tekrar yaptırdığınızı düşündüm.
Siz gebeliğe son verdiğinizde bebeğiniz canlı mıydı?çünkü bir kaç yerde istenmeyen gebelik falan diye yazmışsınız.
Canli yada degil bunun benim suanki sorumla ne ilgisi var hem bir daha kurtaj olsam bile suanki sorumla bir ilgisi yok ben bu konuda bilgisi olan biri varmidir acaba diye soru sordum d@siz. Niyebu. Kadar soru sordunuz cozemedim?Taa geçen yaz yaptırdığınız kürtaj için mi sordunuz eşi falan diye?
Ben yakınlarda tekrar yaptırdığınızı düşündüm.
Siz gebeliğe son verdiğinizde bebeğiniz canlı mıydı?çünkü bir kaç yerde istenmeyen gebelik falan diye yazmışsınız.
Bir kaç dakikalık zevki için bir bebeğe kıyan insanın bebeklerini kaybetmiş ve ciğerleri yanan kişilerin olduğu bir forumda ne işi var ben de onu anlamadım.Bu sizi ilgilendirir mi ben baska sey soruyorum siz basla sey soruyorsunuz bilginjz y
Canli yada degil bunun benim suanki sorumla ne ilgisi var hem bir daha kurtaj olsam bile suanki sorumla bir ilgisi yok ben bu konuda bilgisi olan biri varmidir acaba diye soru sordum d@siz. Niyebu. Kadar soru sordunuz cozemedim?
Canım herkesin hayatı ve hayatı yaşayış tarzı o kadar farklı ki kimseyi yargılamak ya da eleştirmek bize düşmez ama inan dayanamıyorum bazen.zaman bir an önce geçse ve gönlümüzden geçenleri Rabbim bize nasip etse keşke.ayrıca senin yaşın çok genç stres yapma.hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalacaksan gibime geliyor.bir de çok içten istiyorsun.hayırlısıyla rabbim geri çevirmezAmin denecek laf yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?