- 2 Nisan 2014
- 113
- 70
- 48
- Konu Sahibi ballizencefil
-
aynen canm benmde baştan 78 çıktı ve 200 mg progestan başlandı. sonuç malum. ilk baştan anlaşılıyor lekelenme normal birşey değil çünkü
Evet cok haklisin. Baştan degerler dusuk olunca sanirim zorlaniyor surecte...
Dr kurtaj dedi kesem bozulmus ve enfeksiyon olusmamasi icin temizleyelim dedicunku kanamam birkac gundur devam ediyor hayırlısı böyleymiş. Birkac gundur benimle bu sureci paylastiginiz icin tesekur ederim. Zormus gercekten....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sakın canını sıkma insan alışıyor kendini toparlıyor ben şimdiden korunmuyorum.. sebep kesenin bozulması mıymış yani?
Merhabalar,
Az once operasyondan geldim, genel anestezi sayesinde biraz daha iyiyim sanirim. Yasayan herkese tekrar gecmis olsun, birbirimizi en iyi biz anlariz diye dusunuyorum.
Aklıma bir durum takildi, Dr 10-15 gun dedi ama hemsire son kontrolleri yaparken 20 gun deniz ve birliktelik yasak dedi. 40 gun sonra kontrol. Kanamamin olabilecegini soyledi.
Tum doktolar ayni zaman araligini mi oneriliyor acaba. Bir de iyi oldugunuzu nasil hissettiniz sanirim bir suredir psikolojik olarakta surekli ayni konuyla mesgul olunca sanki hic bitmeyecekmis gibime geliyor.
Sevgiler herkese
coookk cook gecmis olsun cnimEvet canim 3 hafta iliski yok deniz ve kuvette dus almakta yok ayaakta alcaksin cnim 1 haftaa sonra kontrol rahimde kanama vrmi bisi kaldi mi diye kontrol aamacli saakin benim yaptigim gibi kafa dagitmak icin temizliktir agir istir kendine eziyet etme ben oyle yaptim sen yapma dinlen kendini toplamaya calis birkez aadet olduktan sonra korunmadan iliskine baslarsin
canım çoook geçmiş olsun en kısa sürede bu pskolojiden çıkıcaksın inşallahMerhabalar,
Az once operasyondan geldim, genel anestezi sayesinde biraz daha iyiyim sanirim. Yasayan herkese tekrar gecmis olsun, birbirimizi en iyi biz anlariz diye dusunuyorum.
Aklıma bir durum takildi, Dr 10-15 gun dedi ama hemsire son kontrolleri yaparken 20 gun deniz ve birliktelik yasak dedi. 40 gun sonra kontrol. Kanamamin olabilecegini soyledi.
Tum doktolar ayni zaman araligini mi oneriliyor acaba. Bir de iyi oldugunuzu nasil hissettiniz sanirim bir suredir psikolojik olarakta surekli ayni konuyla mesgul olunca sanki hic bitmeyecekmis gibime geliyor.
Sevgiler herkese
coookk cook gecmis olsun cnimEvet canim 3 hafta iliski yok deniz ve kuvette dus almakta yok ayaakta alcaksin cnim 1 haftaa sonra kontrol rahimde kanama vrmi bisi kaldi mi diye kontrol aamacli saakin benim yaptigim gibi kafa dagitmak icin temizliktir agir istir kendine eziyet etme ben oyle yaptim sen yapma dinlen kendini toplamaya calis birkez aadet olduktan sonra korunmadan iliskine baslarsin
canım çoook geçmiş olsun en kısa sürede bu pskolojiden çıkıcaksın inşallah
Tesekkur ederim, insallah guzel haberlerimizi de paylasiriz birbirlerimizle.....
Cevap istiyorum
Merhabalar,
Sevgiler herkese
Gebelik testi yaptim bugun,30 uncu gunum bugun sonuc negatif.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kurtajdan kaç gün sonra ilişkiye girdinn? bende korunmuyorum da
canım kurtajdan kaç gün sonra ilişkiye girdinn? bende korunmuyorum da
Merhaba kızlar nasılsınız bayramda bol bol enerji toplamışsınızdır umarım, bebişler için çalışmalara tam gaz devam ediyoruz artık değil mi? Ben yumurtlama günlerimi sanırım birazcık uçlarından yakaladım tam bayrama denk geldi bu ay yumoş. şimdi 15'ine kadar bekleyecez bakalım yüzümüz gülecek mi bu ay.
Merhaba kızlar nasılsınız bayramda bol bol enerji toplamışsınızdır umarım, bebişler için çalışmalara tam gaz devam ediyoruz artık değil mi? Ben yumurtlama günlerimi sanırım birazcık uçlarından yakaladım tam bayrama denk geldi bu ay yumoş. şimdi 15'ine kadar bekleyecez bakalım yüzümüz gülecek mi bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?