kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kızlar bende 2 düşük 1 kürtajın sonunda bu ay tekrar hamile kaldım çoooooooook şükür inşallah bu sefer nasip olur, size umut olmak için yazdım es non düşüğümde 16 mayısta oldu bu ay adetim başlangıcından 10 gün sonra başladık 2 günde 3 günde bir denedik 30 dk bekledim sonra banyo yaptım mqlum hemde ramazan ayıydı abdest aldım, gec yumurtlayacagımı düşünerek adetime son 10 gün kalqna kadar yani 10 gün degerlendirdik, adetime 10 gün kalada progestan içmeye başladım bende erken dönemde tutunamamaktan kaynaklanan düşük oldugu için vede kan pıhtılaşması oldugu için coraspin 100 lük içtim folikasiti aylardır kullanıyorum zaten cok şükür gününde pozitifi gördüm ama 4, gün gittim 614 cıktı hcg 2 gün sonra bugünde 1550 çıktı, çok şükür Allah herkese en kısa zamanda bu mutlulugu nasip etsin. bu arada bu ilaçlara devam dedi dr cleksin iğne yapıyorum her gün kendime :49:

Canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun :) maasallah sana allah kucağına almayi da nasip etsin saglicaklaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kanamam kesildi akşamdan beri akmıyor dün bütüngün sadece 1 damla akmış. Bugünde öğlene kadar akmazsa denize gitmeyi düşünüyorm sonuç olarak tuzlu su pek mikroplu olmaz. Eve gelince savlonlu suyla altımı yıkarm mikrip felan kalmaz ne dersin bana akış verirmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben girmedim canim ama tabiki sen bilirsin ama ben dikkatli dvranmani tercih ederim cunku rahim hassas sonucta riske atma ayaklarini sok

Kızlar :) kalp atisimiz duyuldu :)) büyümüş bebisimiz :) kan değerlerim idrarim temiz cıktı :) bu doktorum benim gözümü korkutmustu. Beklememissin belki diger bebegini kaninda olan bi mikrop zehirlemistir bekleseydin temizlenirdi kanin demisti, kanim temizmis zaten :) tatli bayanlar burdan size diyeceğim sey su ki hazirsaniz beklemeyinn baslayin calismalara :) rabbim bi yoluna koyuyor :)

Cok cook sevindim tatlimm ohh ne gusel pit pit duyulmus kalbi bebisin

Ha bir dee dun gece aklima geldi ben uygulayamadim ama size söyleyim dedim. Kizlar cogumuz biliyoruz ki kan pihtilasma testi 2. Dusukten sonra bakiliyor. Ve kendimiz yaptormaya kalksak oldukca maliyetli bi testmis. Sunu farkettim. Doktorlar sizin bildiginizden fazlasini bilmiyor sizinle ilgili. Bu yuzden testi yaptirmak isteyenlerin 2 kez dusuk yasadiklarini soylemelerinde bi sakinca yok bence. Onceden aklima gelse kesinlikle denerdim. Aklinizda bulunsun. Söylemek istedim cunku bu konu hala beynimi kemiriyor..

Bn iki fusuk yaptim yapmadilar devlete gittim uc dedim yaptilar beysz yalanlar bunlat

ben geldim kıızlarrr:) akıntılarım devam ediyor adetim yaklaştı galiba eski düzenime geri dönüyorum

Kızlar :) kalp atisimiz duyuldu :)) büyümüş bebisimiz :) kan değerlerim idrarim temiz cıktı :) bu doktorum benim gözümü korkutmustu. Beklememissin belki diger bebegini kaninda olan bi mikrop zehirlemistir bekleseydin temizlenirdi kanin demisti, kanim temizmis zaten :) tatli bayanlar burdan size diyeceğim sey su ki hazirsaniz beklemeyinn baslayin calismalara :) rabbim bi yoluna koyuyor :)

ayy canım benim çook sevindimm yaaa :16: inşalllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. bizlere çook dua et. bir de hangi ilaçları kullanıyorsun şuan onu merak ettim coraspirin ve folbiol mu

kızlar incir kürünü yapan var mı yumurtalıkların çoğalması içindi galiba değil miii? anlatan varsa anlatabilir mi ve yararı oldu mu bendde adet olursam denemek istiyorum

Kızlar bende 2 düşük 1 kürtajın sonunda bu ay tekrar hamile kaldım çoooooooook şükür inşallah bu sefer nasip olur, size umut olmak için yazdım es non düşüğümde 16 mayısta oldu bu ay adetim başlangıcından 10 gün sonra başladık 2 günde 3 günde bir denedik 30 dk bekledim sonra banyo yaptım mqlum hemde ramazan ayıydı abdest aldım, gec yumurtlayacagımı düşünerek adetime son 10 gün kalqna kadar yani 10 gün degerlendirdik, adetime 10 gün kalada progestan içmeye başladım bende erken dönemde tutunamamaktan kaynaklanan düşük oldugu için vede kan pıhtılaşması oldugu için coraspin 100 lük içtim folikasiti aylardır kullanıyorum zaten cok şükür gününde pozitifi gördüm ama 4, gün gittim 614 cıktı hcg 2 gün sonra bugünde 1550 çıktı, çok şükür Allah herkese en kısa zamanda bu mutlulugu nasip etsin. bu arada bu ilaçlara devam dedi dr cleksin iğne yapıyorum her gün kendime :49:

Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin büyüsün kocaman olsun tulumban :nazar:

hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim darısı hepimize inşallah

Ha bir dee dun gece aklima geldi ben uygulayamadim ama size söyleyim dedim. Kizlar cogumuz biliyoruz ki kan pihtilasma testi 2. Dusukten sonra bakiliyor. Ve kendimiz yaptormaya kalksak oldukca maliyetli bi testmis. Sunu farkettim. Doktorlar sizin bildiginizden fazlasini bilmiyor sizinle ilgili. Bu yuzden testi yaptirmak isteyenlerin 2 kez dusuk yasadiklarini soylemelerinde bi sakinca yok bence. Onceden aklima gelse kesinlikle denerdim. Aklinizda bulunsun. Söylemek istedim cunku bu konu hala beynimi kemiriyor..

canım dediğin doğru muayne ile ortaya çıkmıyor ama hastane kayıtları var ellerinde nerde muyne olursan ol tc nonu girdiklerinde geçmişini görüyorlar. ben denedim çünkü

Kızlar dün akşam yatağa uzandım tam rahme denk gelecek noktayı elimle okşuyordum bebek olsa severiz ya hani sonra bir şey dikkatimi çekti. Sol tarafta hafif bir şişlik ve sertlik var nasıl anlatılır bilmiyorum parmaktaki bir boğum kadar falan, ama sağ tarafta öyle bir şey yok. Sonra kalktım aynaya baktım belli olmuyor aynadan, ayakta duruncada çok zor hissediliyor ama uzanınca çok belli sizce nedendir kötü bir şey olmaz değil mi gece uykum kaçtı onun yüzünden adamada bir şey diyemedim buluttan nem kapar oldun diyor her gün yeni bir şey icat ediyomuşum.

Kızlar ben kürtajdan tam bir ay sonra yani 23 temmuzda adet olmuştum adetim bir türlü bitmek bilmedi diye dün doktora gittim halada kahverengi akıntılarım var rahim temizleniyor diyordum ki hop sağ yumurtalığımda 5 cm bütüklüğünde kist oluşmuş doktor ameliyat dedi. birde rahimde et beni oluşmuş o da 0.6cm. doktor onuda kürtajda almalıyız bu şartlar altında hamile kalırsan düşük riskin olur dedi dünyam başıma yıkıldı. keşke bende saadet gibi hiç adeti beklemeseydim bekledim adet yüzünden kist ve et beni oluştu moralim alt üst aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hele yeni bir kürtaj asla olmak istemiyorum. ameliyathanede olmak bile bende tramva yaratıyor ne yapacağımı şaştım şuan soğan kürüne başladım ve allahıma sığındım korunmayıda bıraktım inşallah işe yarar ve bu ay hamileyim haberini verebilirim dualarınıza ihtiyacım var.:25:

Kızlar dün akşam yatağa uzandım tam rahme denk gelecek noktayı elimle okşuyordum bebek olsa severiz ya hani sonra bir şey dikkatimi çekti. Sol tarafta hafif bir şişlik ve sertlik var nasıl anlatılır bilmiyorum parmaktaki bir boğum kadar falan, ama sağ tarafta öyle bir şey yok. Sonra kalktım aynaya baktım belli olmuyor aynadan, ayakta duruncada çok zor hissediliyor ama uzanınca çok belli sizce nedendir kötü bir şey olmaz değil mi gece uykum kaçtı onun yüzünden adamada bir şey diyemedim buluttan nem kapar oldun diyor her gün yeni bir şey icat ediyomuşum.

bende de o şekilde bir yumru vardı ağrıda yapıyordu canım dün doktor rahimde et beni yumurtalıktada 5cm kist tespit etti bir doktora git canım.

bende de o şekilde bir yumru vardı ağrıda yapıyordu canım dün doktor rahimde et beni yumurtalıktada 5cm kist tespit etti bir doktora git canım.

bende ağrı falan yok canım hem ben doktora gitmiştim baksa görürdü herhalde 4 hafta önce anlamadım düne kadar fark etmedim hepte kontrol ediyorum oysaki

ayy canım benim çook sevindimm yaaa :16: inşalllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. bizlere çook dua et. bir de hangi ilaçları kullanıyorsun şuan onu merak ettim coraspirin ve folbiol mu

Canim coraspirin i kan pihtilasma sorunu yasayanlara veriyorlar sanirim. Ben tedbir amacli kullanmak istedim ama doktor izin vermedi. Test yaptirmadan kullanamazsin ilac dedi. Suan sadece polic1 isimli ilaci kullaniyorum gunde 1 tane. Hamile kalmadan once folbiolle baslamistim gunde 1 tane megersem o gunde yarim iciliyormus. onun disinda kanda degerlerim cok normal oldugu icin extra vitamin vermedi doktor. Dualarim sizlerle canimm

Bn iki fusuk yaptim yapmadilar devlete gittim uc dedim yaptilar beysz yalanlar bunlat

Aynen canim, zaten yaptiklari sacma bisey dusukle yada kurtajla bir suru saglik sorunlari yasayan insan var. Riske attiklari sey sadece bir bebek degil.. ki oyle olsa bile bu cok acimasizca.. Devlet tabiki karsilamak zorunda. Iyi yapmissin canimm

canım dediğin doğru muayne ile ortaya çıkmıyor ama hastane kayıtları var ellerinde nerde muyne olursan ol tc nonu girdiklerinde geçmişini görüyorlar. ben denedim çünkü

Canim farkli hastaneler de bilemiyorlar sanirim. Cunku gercekten her bilgiyi benden aldi değiştirdigim doktorum.

Back
X