kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

kızlar benim yarın adet olmam lazım yumurtlamadan beri akıntım az az devam etmişti bugün çok çok arttı tekrar yumurtlamışım gibi sizce nedeni nedir.

canım sana çok katılıyorum.. doktor bana söylemedi ama bu söylediğinin ben de farkındayım.. önceki gebeliğimde ne bas dönmesi ne tiksinme ne bulanti hiçbiri yoktu.. halbuki neredeyse 10 haftalık olacaktı. simdi bu söylediklerimin hepsi var. ben de diyorum ki demek ki önceki gebeliğimde bebek benden hiç birsey almamıs o yuzden beni etkilemiyordu.. canım cook tsekkür ederim bu söylediğin içimi çok rahatlattı.. cünkü bnim sanım olduğunu düsünüyordum.. seni bulmuşken bi sorum olacak canım, ben hic birsey yiyemiyorum hiç iştahım yok. hani kalkıp birsey atıştırıyım diyorum sonra ne yiyeceğimi düsününce canım istemiyor midem bulanıyor. cok az yiyorum gün de. bunun dısında dün ilk defa kustum afedersin kustugum yediğim herhangi birsey degildi, (biey yememiştim cünkü) kustugum mide öz suyu yada safraydı. hiç basına geldi mi boyle bir durum? bebeği iyi besleyemeemekten çok korkuyorum gelişemezse diye :( sen de kilo vermişsin ben d verdim 3 kiloya yakın şimdiden.. doktora sordun mu doktor ne dedi bu duruma?

Canım maşallah diyeyim o zaman demekki sağlıklı bir bebek inşallah... Aklına takacağın en son şey bebeğini besleyemediğin olsun... 3 ay dolana kadar zaten senin deponda ne varsa onu kullanıyor... Ben 4-5 aya kadar günde sadece bir tane yeşil elma yiyordum... Akşamları eşim zorlayınca çorba içiyordum bişiler yemeye çalışıyordum ama 10 dk bile durmuyordu ve ben hergün muhakkak kusuyordum... Bi ara ben de sadece su kustum içim çıkacak sandım.. Oluyor canım öyle.. Ben 7-8 kilo verdiğimde soktora dedim de kendini bişi yemek için zorlama ama suyu ve sıvıyı ihmal etme demişti... Bana ekşi şeyler iyi geliyordu canım ama mide bulantısının kesin bir çözümü yok ama sebebini düşününce insan çekiyor ya göbüşünde mucize olduğunu bildikçe herşey çekiliyor...

afrodit26, post: 36497150, member: 228389"]doğru diyosun canım ama ben yine de ilk adetimi bekliycem sonra da zaten ovulasyon testi kullanıcam düşen bebeğimde de o testleri kullanmıştım ve ilk seferde hamile kaldım inşallah doktorum da beni böyle rahatlatan şeyler söyler ben beklemek istemiyorum dicem
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim ben beklersem cok stres yapcam bide Allah o cocugu bana yazdiysa o cocugun yicek ekmegi varsa saglikli bi sekilde kucagima alirim ama benim ikincide boyle olup 3.cude dogcakta olabilir Allah'im bana ne yazmis bilemem oyle nasipse 10 ayda beklesem ikinci bebege ayni seyi yasarim diye dusunuyorum o yuzden beklemicem[/QUOTE]
canım şöyle ki şimdi ben bu düşüğümde olacakmış olmuş dedim ama eğer beklemeden tekrar hamile kalıp da onu da düşürürsem bu sefer kendimi suclıcam bekle dedi doktor beklemedim benm yüzümden oldu diye o yüzden beklemek istiyorum inşallah bi daha bu acı olayı yasamayız ne diyim..

afrodit26, post: 36497150, member: 228389"]doğru diyosun canım ama ben yine de ilk adetimi bekliycem sonra da zaten ovulasyon testi kullanıcam düşen bebeğimde de o testleri kullanmıştım ve ilk seferde hamile kaldım inşallah doktorum da beni böyle rahatlatan şeyler söyler ben beklemek istemiyorum dicem
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim ben beklersem cok stres yapcam bide Allah o cocugu bana yazdiysa o cocugun yicek ekmegi varsa saglikli bi sekilde kucagima alirim ama benim ikincide boyle olup 3.cude dogcakta olabilir Allah'im bana ne yazmis bilemem oyle nasipse 10 ayda beklesem ikinci bebege ayni seyi yasarim diye dusunuyorum o yuzden beklemicem[/QUOTE]
canım şöyle ki şimdi ben bu düşüğümde olacakmış olmuş dedim ama eğer beklemeden tekrar hamile kalıp da onu da düşürürsem bu sefer kendimi suclıcam bekle dedi doktor beklemedim benm yüzümden oldu diye o yüzden beklemek istiyorum inşallah bi daha bu acı olayı yasamayız ne diyim..

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim ben beklersem cok stres yapcam bide Allah o cocugu bana yazdiysa o cocugun yicek ekmegi varsa saglikli bi sekilde kucagima alirim ama benim ikincide boyle olup 3.cude dogcakta olabilir Allah'im bana ne yazmis bilemem oyle nasipse 10 ayda beklesem ikinci bebege ayni seyi yasarim diye dusunuyorum o yuzden beklemicem

Kizlar, benim gibi bebeginin kalbi duranlara bi sorum olacak. Kalbi durdugunu ogrenmeden once kanamaniz olmus muydu hamileliginizde, kahverengi lekelenmeniz?
evet canımbenm hep kahverengi lekelenmem vardı ve yogunlaştı kalbi durdugu gün.. ne olduu inşallah bir sıkıntın yoktur nasıl gidiyor gebelik

kızlar benim yarın adet olmam lazım yumurtlamadan beri akıntım az az devam etmişti bugün çok çok arttı tekrar yumurtlamışım gibi sizce nedeni nedir.
canım aynı şeyi bende yşıyorum böyle durduğum yerde bir geliyo hemen koşup bakıyorum yok.. 31. günüm benmde

selam arkadaslar ben aranızda yenıyım bız yaklasık 1 veya 1 bucuk sene korunmadan ılıskıye grdık ama hamıle kalmadım doktora falanda gtmedım umıdı kesmıstım yanı ama 27 agustosta dusuk yaptım hamıleymısım 2 aylık ve ben bunu bılmıyordum cunku hıc bı hamılelık belırtısı yoktu (bulantı kusma bas donmesı vs) adet gecıkmesı oldu ama stresten dıye dusundum ve ustune adette olunca degılımdır dedım test falan yaptırmadım. doktora gıttım doktor kurtaj olmana gerek yok dedı parca falan kalmamıs dedı ve yumurtalıgın yavas calısıyo dedı ve folık asıt verdı 3 ay kullan hamıle kalırsın ılk 3 daha devam et dedı. benım sıze sorum su belkı aranzda basından gecen vardır dıye sormak ıstedım ben 1 sene korunmadan hamıle kalmayı bekledım ve 1 sene sonra dusuk yaptım yumurtalıgımın yavas calısması mı etkılıyo hamıle kalmamı ve bı daha hamıle kalabılrmıyım :(
tabiki kalabilirsin canım. yumurta takbine git doktora.. birsürü insan var çevremde ve kalmışlardı kafana sakın takma

Merhaba Figen hanim. Sanirim benim sorum uzerine yazdiniz bu cevabi. Benim ilk gebeliğim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi. Uzerine hic adetolmadan hemen hamile kaldım. Ama daha onceki gebeligimi dusunerek surekli bu gebeligim uzerine endise icindeyim.. son kontrolumde doktorum bu sefer 2 hafta sonra gelmemi soyledi ( her hafta gidiyordum). Beni aldi bir korku o sure icinde yine kalbi durursa, bilemzsem.. merak icindeyim. Diger hamileligimde kanamam oldugu icin bu sefer kanamamin olmamasi bi sorun olmadığını gosterir mi diye dusunerek sormustum. Cevabımi da aldim. Kanama olmamasi kalbi durmayacagini gostermiyormus maalesef.. bu konu hakkinda bilgilerinizi benimle paylasir misiniz? Bazen gece yattigimda bebegin bulundugu bolumde bir seyirme hissefiyorum bu kalp atisi olabilir mi, yoksa psikolojik birsey mi acaba.. onerilerinizi bekliyorum
canım o seyirme kan akışıymış ordaki ben sormuştum

canım aynı şeyi bende yşıyorum böyle durduğum yerde bir geliyo hemen koşup bakıyorum yok.. 31. günüm benmde
seninle aynı belirtileri yaşıyoruz hep, inşallah sonu hayır ola. internetten baktım hamilelik belirtisi olabilir deniyor benimde 29. gün senin akıntın nasıl canım benim ki ip gibi bayağı bayağı uzuyor çoğunlukla beyaz bazende beyaza yakın çok çok açık bir sarı renk oluyor. adet öncesi kuruluk olur diye biliyorum ben ama

seninle aynı belirtileri yaşıyoruz hep, inşallah sonu hayır ola. internetten baktım hamilelik belirtisi olabilir deniyor benimde 29. gün senin akıntın nasıl canım benim ki ip gibi bayağı bayağı uzuyor çoğunlukla beyaz bazende beyaza yakın çok çok açık bir sarı renk oluyor. adet öncesi kuruluk olur diye biliyorum ben ama
aynen canım aynı şeyleri bende yaşıyorum uzuyor bugunde ıslaklık iç çamaşırım ıslandı bir anda 3 4 defa adet oldum diye gittim wc ye.. 31. günüm normalde 33de oluodum vede bu ay çok kasık ağrım oldu yada bana öyle geldi sağlı sollu batmalar inşallah hayır ola cnaım:)

aynen canım aynı şeyleri bende yaşıyorum uzuyor bugunde ıslaklık iç çamaşırım ıslandı bir anda 3 4 defa adet oldum diye gittim wc ye.. 31. günüm normalde 33de oluodum vede bu ay çok kasık ağrım oldu yada bana öyle geldi sağlı sollu batmalar inşallah hayır ola cnaım:KK66:
aynen canım bende de ara ara batmalar var çok şiddetli değil ve bir anda oluyor 4-5 saniye sürüyor ve geçiyor bende 30 günde bir oluyorum ama kürtaj sonrası ilk adetim 28. gün gelmişti değiştimi diye merak ediyorum düzensizleşmese normalde günü gününe olurum ben.

aynen canım bende de ara ara batmalar var çok şiddetli değil ve bir anda oluyor 4-5 saniye sürüyor ve geçiyor bende 30 günde bir oluyorum ama kürtaj sonrası ilk adetim 28. gün gelmişti değiştimi diye merak ediyorum düzensizleşmese normalde günü gününe olurum ben.
bende canm 33 34 gnde olrm tabi olursamda bakalım ne zaman olucam kürtaj sonrası ilk adet olucak hemde.. ama olmasam daha ii olcakkk :))) hamilelik belirtilerimin de ne oldugunu pek hatırlamıorum açıkcası ya şimdi aa sunu yasamıstım diyemiorum :/

aynen canm benmde hep öyle oluyodu hmıle kalana kdr ama sonuçta hamıellık belrtısındede oldu hepmzde belki bir umut :(
nasip hersey canım geç olsun ama saglıklı olsun benım tek dilegim bu ben beklemeye razıyım yeterki bi daha aynı acıyı yasamayım

Merhaba Figen hanim. Sanirim benim sorum uzerine yazdiniz bu cevabi. Benim ilk gebeliğim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi. Uzerine hic adetolmadan hemen hamile kaldım. Ama daha onceki gebeligimi dusunerek surekli bu gebeligim uzerine endise icindeyim.. son kontrolumde doktorum bu sefer 2 hafta sonra gelmemi soyledi ( her hafta gidiyordum). Beni aldi bir korku o sure icinde yine kalbi durursa, bilemzsem.. merak icindeyim. Diger hamileligimde kanamam oldugu icin bu sefer kanamamin olmamasi bi sorun olmadığını gosterir mi diye dusunerek sormustum. Cevabımi da aldim. Kanama olmamasi kalbi durmayacagini gostermiyormus maalesef.. bu konu hakkinda bilgilerinizi benimle paylasir misiniz? Bazen gece yattigimda bebegin bulundugu bolumde bir seyirme hissefiyorum bu kalp atisi olabilir mi, yoksa psikolojik birsey mi acaba.. onerilerinizi bekliyorum

merhaba biraz rahatlamakta fayda var, kanamanızın olmaması nedeniyle çok sık usg ye gerek yok. bu sizi strese sokmaktan başka işe yaramaz. sevgiler.

bende canm 33 34 gnde olrm tabi olursamda bakalım ne zaman olucam kürtaj sonrası ilk adet olucak hemde.. ama olmasam daha ii olcakkk :KK66:)) hamilelik belirtilerimin de ne oldugunu pek hatırlamıorum açıkcası ya şimdi aa sunu yasamıstım diyemiorum :/
aynen canım bende hatırlamıyorum benimde pek belirtim yok zaten, ama heycan yaptım ne diyeyim belkide hala düzene girmemiştir bu yüzden gecikir falan diye düşünüyorum hep. yüzüme sivilce bastı ikindinden sonra karında şişlik gögüslerde şişlik zaten hiç gitmedi 2 aydır var bir şey diyemem o yüzden yalnız göğüsler dik ve vücudumdan daha sıcaklar ama geçen seferki gibi ağrı falan yok.

Back
X