Kürtajdan sonra ikiz gebelik

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Kürtajdan sonra ikiz gebelik olur diye duydum bunu yaşayanlar ya da bilgisi olan var mı acaba? :anne:

yumurtlamayla alakalı bısey ıkız. kurtaj dan sonra cok beklemeden hamıle kalınıyo dıyo doktorlar evet ama ayda ıkı kez yumurtlama olmadıysa ya da bölunmedıyse olmuyo malesef:S

Bende kürtajdan sonra üçüncü tedavide 3üze hamile kaldım.biirinin 8. Hafta kalbi durdu. İkizlerim allah bagışlasın 15 aylık.ama ben kürtaja bağlamıyorum. Tedavıde 3 yumurta vardı 3üde tuttu.
Klomen mi kullandınız

Bende kürtajdan sonra üçüncü tedavide 3üze hamile kaldım.biirinin 8. Hafta kalbi durdu. İkizlerim allah bagışlasın 15 aylık.ama ben kürtaja bağlamıyorum. Tedavıde 3 yumurta vardı 3üde tuttu.
Allah bağışlasın bebeklerinizi ne tedavisi görmüştünüz

Yumurta takibi. Bnm fsh lh 0 o yuzden kendim adet olmuyorum. Ilacla adet oluyorum.merional igne kullandim. Yumurta 16 mm de catlattim. 36 saat sonra 4 gun sabah aksam iliski.
Bende doğal yolla olan ikizlerimi kaybettim. 9 aydır tedavi görüyorum bir başarısız aşılamam var. Bu ay fostimon günlük 300 ml lik iğne vuruluyorum. Sonra çatlatma iğnesi ile kendimiz deneyeceğiz. Allah bebeklerine uzun ömürler versin. Peki nelere dikkat etmiştin. Sabah akşam 4 gün denerim bende bir tanesine de razıyım.3 yumurtan da mı 16 mm idi. birde 16 mm çatlatma için erken diyorlar değilmiş demek ki

Back
X