Kürtajdan sonra ilk adet

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
Merhaba, 50 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı ve dün 50 gün sonra sadece lekelenme yaşadım ve bugünde birkaç damla olacak şekilde devam etti. Artık adet olmak istiyorum yapışıklık olma ihtimali düşüncesi bile deli ediyor. Kürtajdan sonra siz neler yaşadınız ilk adeti ne zaman oldunuz? Aynı şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim.

Canim cok gecmis olsun bende ayin 27 sinde 9 haftalik bebegimi kaybettim kalbi atmadigi icin ama en fazla 40 gune kadar hastalanman lazimdi ihmal etme bana kalirsa

Bende hala olmadim beklemedeyim bana sanciyla dusurduler cok kanamam oldu ama 2 kerede rahim temizleme yaptilar kurtaj gibi 20 gune hasta olmam lazim bakalim sizi stres etkiledi buyuk ihtimalle

Kurtajdan bir ay sonra ilk adetimi oldum ben. 40 gun sonra olmasi da normal

Bende 20 Nisan da kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu benimde kalbı durdugu için kurtaj oldum 15 mayısta regl oldum bence 50 gun uzun bir süre İnş Rabbim Birdaha yasatmasın

Yok kanda beta baktir degerin dusmesi gerekiyor cunku.

Test cok guvenilir degil biliyosun. Ya arkadasimla ayni zamanda kurtaj olduk ama o hic adet olmadi betasi da dusmemis kimyasal gebelik yasiyodu hala en son ektopik falan olabilir demis dr. Korkma bisey olmaz ins herkes bir degil ama dr kontrolune git cnm.

Test cok guvenilir degil biliyosun. Ya arkadasimla ayni zamanda kurtaj olduk ama o hic adet olmadi betasi da dusmemis kimyasal gebelik yasiyodu hala en son ektopik falan olabilir demis dr. Korkma bisey olmaz ins herkes bir degil ama dr kontrolune git cnm.
Teşekkür ederim haklısın canım tavsiyeni dinleyeceğim salı günü randevum var umarım strestendir herşey..arkadaşın nasıl şimdi adet olabildi mi ?

Yok cnm hala adet olmadi. Mart ta kurtaj olmustuk.

Dimi :) ins tez zmnda adet olursun cnm. İyi haberlerini bekliyorum

8+4 hafta iken kalbi durduğu için 31 martta kürtajla kaybettim. 2 mayısta adet oldum 31.günde şimdi 2.adetimi bekliyorum

Back
X