Kürtajdan sonra ilk adet

Allahim inşaAllah en yakın zamanda bütün isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar🤲🏻🤲🏻 evet dediğin gibi zor insanın moralinin yüksek tutması ama sadece sabır ve dua insanın içini rahatlatıyor. Allah bir kere bu duyguyu yaşattı tekrar yaşatacak İnsaAllah 🤲🏻 ben şimdi kanamam dursun diye horman ilacı kullanıyorum insaal8bi faydasını görürüm 🙄
Insallah yaşatacak en hayırlı zamanda 🙏 Kendim ve sizler için dua edeceğim...

Allahın izniyle atlaticaz inşaAllah.. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 şu an benim çevremde 6 kişi hamile sanki bana inatmis gibi hepsi birden hamile oldular. Kendimi daha çok sıkıntıya sokuyorum.. 😒
benim iş yerinde de öyle hatta bir arkadaşımla gebeliğimiz aynı gidiyordu. Ben kürtaj oldum o devam allah sağlıcakla dğurmasını da nasip eder inşallah

benim iş yerinde de öyle hatta bir arkadaşımla gebeliğimiz aynı gidiyordu. Ben kürtaj oldum o devam allah sağlıcakla dğurmasını da nasip eder inşallah
Ayyy aynı benim de arkadaşımla hamilelgimiz aynıydı.. Hatta kurtajdan sonra ben çok kötü hissediyordum uzun Bi süre görüşmek istemedim onunda moralini bozarım yada ben kendimi daha kötü hissederim diye. Ama artık atlattım onun adına mutluyum benim. İicn dua et diyorum. Allahım kabul eder inşaAllah

Ayyy aynı benim de arkadaşımla hamilelgimiz aynıydı.. Hatta kurtajdan sonra ben çok kötü hissediyordum uzun Bi süre görüşmek istemedim onunda moralini bozarım yada ben kendimi daha kötü hissederim diye. Ama artık atlattım onun adına mutluyum benim. İicn dua et diyorum. Allahım kabul eder inşaAllah
Yapacak bişey yok canım. Bunuda yaşayaak mışız. inşaallah fala beklemeden ikinci kes yaşarız bu duyguyu sağlıklı bir şekilde. Ben de kürtaj sonrası hala iyilşeme olmadı lekelenmelerim bitmedi. Düşün kürtaja mı yanayım. tekrar operasyon geçireceğim ona mı yanayım. Allah beterinden korusun

Yapacak bişey yok canım. Bunuda yaşayaak mışız. inşaallah fala beklemeden ikinci kes yaşarız bu duyguyu sağlıklı bir şekilde. Ben de kürtaj sonrası hala iyilşeme olmadı lekelenmelerim bitmedi. Düşün kürtaja mı yanayım. tekrar operasyon geçireceğim ona mı yanayım. Allah beterinden korusun
Amin canım inşaAllah 🤲🏻

Allah en yakın zamanda bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Bnm kuzenim evlendi evlendiği ay hamile kaldı. Ve benm bebeğim yaşasaydı arasında 2 ay olacaktı. İnsan ister istemez kötü oluo

Kızlar bu vitamini Dr verdi bide bunları aldım bime gelmiş. Birde zeytinyağında İncir başladım. Yumurtlama haftama giriom.

Eklentiler

• IMG_20200207_115629.webp
    IMG_20200207_115629.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20200204_123243.webp
    IMG_20200204_123243.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200204_123231.webp
    IMG_20200204_123231.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 75
Hadi hayırlısı İnsaAllah 🤲🏻 zeytin yağlı inciri nasıl yapıyorsun?? Bende yapiyim
Amin canım inşallah hayırlısı olur. İncirler yıkadım 2 ye böldüm bıcakla. Bi kabın içine attım üstünü geçinceye kadar zeytinyağı yaptım. Ağzını kapattım. 1 2 gün dinlensin die kaldırdım. 1 2 günden sonra eşim ve ben günde 1 er tane sabah aç karna başladık yeme ye

Amin canım inşallah hayırlısı olur. İncirler yıkadım 2 ye böldüm bıcakla. Bi kabın içine attım üstünü geçinceye kadar zeytinyağı yaptım. Ağzını kapattım. 1 2 gün dinlensin die kaldırdım. 1 2 günden sonra eşim ve ben günde 1 er tane sabah aç karna başladık yeme ye
Şifa olsun İnsaAllah 🤲🏻 umarım tadi'da iyidir :)

Ayy kurtulamadık bir türlü inşaAllah hemen kurtulursun ama Bi parça da olabilir illa ağrı yapmazmis doktorum ilk ondan şüphelendi sonra baktı Hersey temiz yoksa bende tekrar kürtaj olacaktım şimdi hormon ilacı denicem. Allahım inşaAllah tez zamanda saglimiza kavuşuruz hayırli evlatlar nasip eder inşaAllah Rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Baya zaman geçmiş konuyu açalı ama bende de aynı sebepten histereskopi yapıldı. Rest plesenta dediler. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay kiruacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. falan[QUOTE="melekpmb, post:

İnşallah amin tşk ederim Allah bağışlasın maşallah.
Umarım mesajımı okursunuz epey zaman gecmıs .benım de bebegım patolojiye gitti ama bi şey çıkmamış dedi dr um.size tüp bebek yolunu açan şey ne olmuatu merak edıyorum 36yasındayım ve ilk bebegımdi kalp atışı duyulamadı diye kürtaj olmak zorunda kalmıştım ben de 8.haftada

Umarım mesajımı okursunuz epey zaman gecmıs .benım de bebegım patolojiye gitti ama bi şey çıkmamış dedi dr um.size tüp bebek yolunu açan şey ne olmuatu merak edıyorum 36yasındayım ve ilk bebegımdi kalp atışı duyulamadı diye kürtaj olmak zorunda kalmıştım ben de 8.haftada
Ben tüp bebek yaptırmadım çok şükür kendiliğinden oldu elhamdülillah. Bizde sorun yoktu ama kürtajdan sonra 8.ayda anca hamile kaldım.

Bende iki kere düsük yaşadım en son 3 ay önce 7 haftalıken düşük yaşadım şimdi tekrar hamile kalmak için dua ediyorum uğraşıyorum. İnsaAllah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 🤲🏻

Merhaba, 50 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı ve dün 50 gün sonra sadece lekelenme yaşadım ve bugünde birkaç damla olacak şekilde devam etti. Artık adet olmak istiyorum yapışıklık olma ihtimali düşüncesi bile deli ediyor. Kürtajdan sonra siz neler yaşadınız ilk adeti ne zaman oldunuz? Aynı şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Merhaba canım baya uzun zaman gecmıs ama merak ettım noldu nasıl bı yol izlendi yapısıklık mı varmıs ne tedavı uygulandı

Back
X