Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet temizlenmiş yine de bir hafta sonra kontrole gitmen gerek doktor bakıyor parça kalmış mı diye. 10 gün falan kanama sürüyor ama farklı olabilir kişiden kişiye. Geçmiş olsunkızlar merhaba yeni üyeyim buraya :) benım ilk hamileliğim kürtaj oldu 4 hftlık. kanama pek olmuyor yanı 2 günde bır braz dün test yaptım tek çizgi oldu tamamen temızlenmıs demek mı bu ? bıde kanama ne kadar surer.
Yaklaşık 5.6 gün önce gittm 1 hafta tamamlanınca birşey yok dedi ama 16 gün olfu azda olsa sümüksü kan geliyor normalmi? 15 gün sürmesi gerek diyende var ,adet olana kadar gelebilir diyende varEvet temizlenmiş yine de bir hafta sonra kontrole gitmen gerek doktor bakıyor parça kalmış mı diye. 10 gün falan kanama sürüyor ama farklı olabilir kişiden kişiye. Geçmiş olsun
Sanırım 1-3 hafta arası kanama oluyormuş brnce bünye ile alakalıBu kadar çabuk sıfırlanır mı beta HCG? Bende geçen hafta cuma günü kürtaj oldum yarın kontrolüm var. Lekelenmelerim devam ediyor acaba ne zamana kadar devam edecek?
Bende adet olana kadar gelmişti strss yapmaYaklaşık 5.6 gün önce gittm 1 hafta tamamlanınca birşey yok dedi ama 16 gün olfu azda olsa sümüksü kan geliyor normalmi? 15 gün sürmesi gerek diyende var ,adet olana kadar gelebilir diyende var
Adet olduğumu anlaya bilicekmiyim acabaBende adet olana kadar gelmişti strss yapma
Anlarsın tabiAdet olduğumu anlaya bilicekmiyim acaba![]()
Bide ilişki ne zaman olur Adet bittikden sonra miAnlarsın tabi![]()
EvetBide ilişki ne zaman olur Adet bittikden sonra mi
17 günüm oldu kurtaj biteli hafif kanamadan sonra bu sabah yoğun kanama geldi karın ağrısı ile nerden anlıcam regl olduğun şimdi
Uzun sürerse regl olmuşsundur17 günüm oldu kurtaj biteli hafif kanamadan sonra bu sabah yoğun kanama geldi karın ağrısı ile nerden anlıcam regl olduğun şimdi![]()
Korkulacak birsey yoktur umarim ya agriyorum bayaUzun sürerse regl olmuşsundur![]()
Çok geçmiş olsun. Gebelik haftası çok ileri değilse beta HCG değeri çok yüksek olmadığı için kısa sürede sıfırlanır. Ben 9 haftalık kürtaj olmuştum beta kırk günde sıfırlanmıştı.Bu kadar çabuk sıfırlanır mı beta HCG? Bende geçen hafta cuma günü kürtaj oldum yarın kontrolüm var. Lekelenmelerim devam ediyor acaba ne zamana kadar devam edecek?
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Ben iki kere kürtaj oldum. İlkinde bir hafta yoğun olmayan kanama ikinci hafta lekelenme şeklinde devam etti. İkinci kürtajımda yok denecek kadar kanamam oldu ve üç beş günde tamamen bitti. Her ikisinde akabinde 30. Günde adet gördüm. Tabi bu süre kişiden kişiye göre değişir elbet. Enfeksiyon riskine karşı en az 15 gün de cinsel ilişki yasak.kızlar merhaba yeni üyeyim buraya :) benım ilk hamileliğim kürtaj oldu 4 hftlık. kanama pek olmuyor yanı 2 günde bır braz dün test yaptım tek çizgi oldu tamamen temızlenmıs demek mı bu ? bıde kanama ne kadar surer.
Canım men ilk ilaçla düşük yaptm parça kalmıştı kürtajla almışlar kalanı yani 17 gün oldu ameliyat biteli bu kadar erken regl görmem normal mi yaniÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Ben iki kere kürtaj oldum. İlkinde bir hafta yoğun olmayan kanama ikinci hafta lekelenme şeklinde devam etti. İkinci kürtajımda yok denecek kadar kanamam oldu ve üç beş günde tamamen bitti. Her ikisinde akabinde 30. Günde adet gördüm. Tabi bu süre kişiden kişiye göre değişir elbet. Enfeksiyon riskine karşı en az 15 gün de cinsel ilişki yasak.
Yani bence adet görmek görememekten daha iyidir. Çünkü görmeseniz yapışıklıktan şüphelenebilirler. Doktorunuzla görüştünüz mu?Canım men ilk ilaçla düşük yaptm parça kalmıştı kürtajla almışlar kalanı yani 17 gün oldu ameliyat biteli bu kadar erken regl görmem normal mi yani
Test de yaptım negatifYani bence adet görmek görememekten daha iyidir. Çünkü görmeseniz yapışıklıktan şüphelenebilirler. Doktorunuzla görüştünüz mu?
Hamile olduğunuzu sanmıyorum. Biraz daha bekleyin kendinizde bir rahatsızlık, sıkıntı hissetmiyorsanız sorun yoktur muhtemelen. Çünkü herkes bu süreci aynı yaşamıyor.Test de yaptım negatif