Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yüreğinize ferahlık versin. Hiç tecrübe etmedim, bilmiyorum. Sadece acınızı paylaşıyorum. En kısa zamanda iyileşirsiniz umarımDun kalbi durdu 6+5 te bebegimin zaten buyumemis 6+3 te kalmis, alindi kurtajla. Nasil iyilesecek benim kalbim, nasil unuturum onun kalp atisini
Merhaba çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah. Benim de 1 martta 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. 1.5 sene tedavi sonrası olmuştu. Tahmin edersiniz dünyam başıma yıkıldı. Hala da özlüyorum onu. Ama şükürler olsun ki rabbim insanlara unutma ve alışma duygularını nasip etmiş. Alışıyorsun biraz zaman geçtikten sonra. Sizde alışacaksınız, zor bir süreç. Kendinize biraz zaman verin iyi olacaksınız inşallahDun kalbi durdu 6+5 te bebegimin zaten buyumemis 6+3 te kalmis, alindi kurtajla. Nasil iyilesecek benim kalbim, nasil unuturum onun kalp atisini
rabbim ferahlık versin kalbinize. bende kalp atısındı duymam gereken gün kaybetmistim bebegimi düşük yapmıstım. acısı çok zor cok iyi bilirim. zaman verin kendinize. geçecektir.. unutulmuyor ama en azından bu kadar acıtmayacak..Dun kalbi durdu 6+5 te bebegimin zaten buyumemis 6+3 te kalmis, alindi kurtajla. Nasil iyilesecek benim kalbim, nasil unuturum onun kalp atisini