• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan sonra nasil iyilestiniz

Dun kalbi durdu 6+5 te bebegimin zaten buyumemis 6+3 te kalmis, alindi kurtajla. Nasil iyilesecek benim kalbim, nasil unuturum onun kalp atisini
Rabbim yüreğinize ferahlık versin. Hiç tecrübe etmedim, bilmiyorum. Sadece acınızı paylaşıyorum. En kısa zamanda iyileşirsiniz umarım 🙏🏻 Başınız sağolsun 😞

Rabbim yüreğinize ferahlık versin :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
çok zor acıyı unutmaya çalışmak daha cok acıtır kalbinizi.

ama gelişimi durmuş demişsiniz, eğer kürtaj ile alınmasaydı
sağlıksız onu ve sizi zorlayan bi yaşamı olacaktı.

size şafaatçi olur inşAllah, başınız sağolsun.

Bende yasadim 2023 te bu aciyi , zar zor hamile kalabilmistim zaten. Allah sabrini veriyor emin olun , sonrasinda cok guzel bir kizim oldu .🥹 sizede bu aciyi unutturacak bir melek gelecektir eminim.🙏🙏

Dun kalbi durdu 6+5 te bebegimin zaten buyumemis 6+3 te kalmis, alindi kurtajla. Nasil iyilesecek benim kalbim, nasil unuturum onun kalp atisini
Merhaba çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah. Benim de 1 martta 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. 1.5 sene tedavi sonrası olmuştu. Tahmin edersiniz dünyam başıma yıkıldı. Hala da özlüyorum onu. Ama şükürler olsun ki rabbim insanlara unutma ve alışma duygularını nasip etmiş. Alışıyorsun biraz zaman geçtikten sonra. Sizde alışacaksınız, zor bir süreç. Kendinize biraz zaman verin iyi olacaksınız inşallah ❤️🙏

Canım geçmiş olsun ve başın sağ olsun. Kaybın için çok üzgünüm. Benim de 3 ay arayla 2 kaybım oldu ikisi de kürtaj ile alındı. Kolay değil hatta çok zor. En yakınındaki eşin bile senin hislerini anlamıyor. Ama geçiyor o acı kalmıyor. Bu bir süreç geçeceğini bil ve sabret 🤍🫂

Allahım büyük sabırlar versin inşallah.

Büyük Rabbim size ve her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Defalarca yaşadım,unutulmuyor,Allahım dayanma gücü versin inşallah.

çokk geçmiş olsun geçmiş konularınıza baktım çok yeni çocuk denemişsiniz kısa bir süredede hamile kalmıssınız kürtaj sonrası rahim temizlenir hamile kalma ihtimali çok daha artar çok üzüldünüz yeri dolmaz ama kalbiniz yine dolar rabbim kucağınızı da doldurur inşallah sağlıksızdır hayırlısı budur böyle düşünün :KK200:

rabbim ferahlık versin kalbinize. bende kalp atısındı duymam gereken gün kaybetmistim bebegimi düşük yapmıstım. acısı çok zor cok iyi bilirim. zaman verin kendinize. geçecektir.. unutulmuyor ama en azından bu kadar acıtmayacak..

♥️♥️♥️❤️♥️♥️

Benim üçüncü bebeğimdi ve 12 haftalık cinsiyet öğrenmeye giderken kalbinde sorun olduğunu öğrenmiştik. Ve devlet izin vermiyor kürtaja. Bana kanıt gösterceksin diyor. Bende cvs testi yapmak zorunda kaldım down falanda demişlerdi. O testten sonra kalbini ben durduracaktım ama teste gerek kalmadan kalbi durdu kürtaj oldum. İnsan alışıyor mecburen. İçinde sızı kalsada aklına gelsede mecbursun. Vücut sağlıksız gebeliği atıyor. İnş en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

Başınız sağolsun, Allah sabır versin 🙏🏻Size bu acıyı unutturacak büyük mutluluklar yaşamanızı diliyorum 🩷

Back
X