Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra ne kadar korundunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zynppp0119

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
16
4
1
28
Dün maalesef düşük yaptım ve sonrasında kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye yaşatmasın çok canım yandı. Tecrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum ne kadar süre korundunuz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz. Düşük tekrarlar mı diye çok korkuyorum. Yaşayanlar nolur tecrübenizi paylaşın

Çok geçmiş olsun. Ben de nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım kalp durması sebebiyle. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın elinizden birşey gelmezdi engellemek için malesef. Doktorum bir adet dönemi korunmanın yeterli olduğunu söyledi ben de öyle yaptım. Bu süre zarfında folik asite devam ettim. İlk düşükte gerek yok diyorlar ama ben pıhtılaşma testini de yaptırdım. İlk hamileliklerde düşük yaygın olabiliyor tekrarlayacak diye birşey yok böyle düşünmeyin. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğinize kavuşursunuz.

Dün maalesef düşük yaptım ve sonrasında kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye yaşatmasın çok canım yandı. Tecrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum ne kadar süre korundunuz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz. Düşük tekrarlar mı diye çok korkuyorum. Yaşayanlar nolur tecrübenizi paylaşın
Canım korkma.Genellikle çoğu kişi ilk bebeklerini kaybediyor.Eskiden böyle bir durum yokmuş.Ben 1 ay korumndum.9 ay sonra hamile kaldım.Kuzenim ise 1 ay korundu ve sonrasında hemen hamile kaldı.Onemli olan kafaya takmamak.Zor ama yapacak birşey yok.Sonucta bunu yaşayan çok kişi var.Tavsiyem Gün aşırı iliski

Back
X