kürtajdan sonra ne kadar zaman içnde hamile kaldınız ?

sinle bir şey paylaşıcam arkadaşlarr.. bir arkadaşımın konusunda bir arkadaş birşey tavsiye etti... bende sizinle paylaşmak istedim... yapmak isteyenler içn paylaşıcam bunu... dilerim sizede bana da yardım eder...RABBİM allahın 99 ismini bir ipe söyleyerek düğüm atıyorsunuz.. en başta ALLAH ismini daha sonra RABBİMİN diğer isimlerini her ismini 3 kere tekrarlayarak.. her bir isim için düğüm atıyor..ve düğüm tam yüz düğüm olcak..ve her ismi 3 kere tekrarlamadan önce besmele çekiosunuz..ve bu duayı abdestliylen yapacaksınız.. ve sonunda Rabbimden istediğinizi dileyerek duanızı bitirip..bu ipi bantla saracak ve ardından da bir beze sarıp nuska haline gelitirp ilişki hariç ve banyodan hemen sonra üstünüzde taşıyacaksınız..
az önce yazdığım nuska yı söyleyen arkadaşımız.. 2 kere yalancı gebelik yaşamış.. ve 1 yıl çocuğu olmamış.. 1 yıl sonra doktora gittiğinde tesadüfen bir kadınla tanışmış orada o sölemiş.. bu duayı yaptıktan sonra hamile kalmış şu an hamile ve herşeyi yolunda giden bir gebelik yaşıo... dilerim kucağına da VERSİN RABBİM..

Back