Kürtajdan sonra regl ???

Ahbehaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
81
22
3
Merhabalar. Ben 29 ekimde kürtaj oldum. 10 gün sonra kontrole gittim ve başarılı bir operasyon geçirdiğimi söyledi doktor. Kürtajdan 20 gün sonra zaman zaman ağrılarım oldu. Bugün kürtajımın 32. Günü ve hala regl olmadım. Belirtim de yok. Kürtaj olan kadınlar kaç gün sonra regl oldunuz?
Bugün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Yeni bir gebelik söz konusu değil kürtajdan sonra herhangi bir birliktelik yaşadım. Ama yine de acaba hala devam ediyor mu diye korkuyorum.

Kürtaj sonrası HCG baktırmadınız mı normalde baktırmanız lazım değerin düştüğünü görmek için ben 24 Eylül de kürtaj oldum 17 Ekim'de ancak 7 ye düştü değer

Beta hcg daha düşmemiştir ondan pozitif görmüşsünüzdür. Ben 33.gün regl oldum. Doktorum 45 güne kadar olmazsan gel demişti.

Kürtaj sonrası HCG baktırmadınız mı normalde baktırmanız lazım değerin düştüğünü görmek için ben 24 Eylül de kürtaj oldum 17 Ekim'de ancak 7 ye düştü değer
Baktırdım aslında on gün sonra 500 e düşmüştü bir daha da baktırdım. Bugün 32. Günüm kaça düştü ya da düştü mü bilmiyorum. Sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…