kürtajdan sonra soğan kürü uygulanır mı??

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
arkadaşlar ben yaklaşık 20 gün önce bebeğimin karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum we bir an önce yeniden hamile kalmak istiyorum. bunun için sogan kürü uygulasam zararı olur mu??

arkadaşlar ben yaklaşık 20 gün önce bebeğimin karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum we bir an önce yeniden hamile kalmak istiyorum. bunun için sogan kürü uygulasam zararı olur mu??

bende ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybettım ve kurtaj oldum :43:
bana soracak olursan ilk 3 ay rahmini dinlendir. kurtaj sonrası kotrollerıne gıt rahım yapışması olup olmadıgını kontrol ettır. ve muhakak bebeği pataloji ye gönderıp kaybın sebebını öğren.
ilk adetınden sonra folik asit kullanmaya başla. doktorum kesinlikle 3 ay korunmamı tembıh etmıştı .vucut tekrar hamıle kalmaya musaıt oluyor zaten ilk bebeğin ardından. ama rahım kaldıramıyomuş yenı bebeği.tekrar bı kayıp yaşama rıskını göze alma bence .
ben 3.ayın bıtımınde tekrar hamıle kaldım ve Allah a sukur kızımı dunyaya getırdım .senı anlıyorum 3 ay nasıl geçecek dıye agladıgım zamanlar olmustu . ama sabretmek lazım .daha çok erken .

arkadaşlar bırsey sormak ıstıyorum.
9 martta bebegım dustu ve kurtaj oldum 3 gundur damla damla lekelenmelerım var ve bugun adet olacakmısım gıbı karnım agrıyor lekelenmeler sık bır sekılde devam edıyor sızce neden bu kadar kısa surede adet olabılırmıyım acaba bu sekılde olan var mı?lutfen cvp yazarmısınız...

bende ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybettım ve kurtaj oldum :43:
bana soracak olursan ilk 3 ay rahmini dinlendir. kurtaj sonrası kotrollerıne gıt rahım yapışması olup olmadıgını kontrol ettır. ve muhakak bebeği pataloji ye gönderıp kaybın sebebını öğren.
ilk adetınden sonra folik asit kullanmaya başla. doktorum kesinlikle 3 ay korunmamı tembıh etmıştı .vucut tekrar hamıle kalmaya musaıt oluyor zaten ilk bebeğin ardından. ama rahım kaldıramıyomuş yenı bebeği.tekrar bı kayıp yaşama rıskını göze alma bence .
ben 3.ayın bıtımınde tekrar hamıle kaldım ve Allah a sukur kızımı dunyaya getırdım .senı anlıyorum 3 ay nasıl geçecek dıye agladıgım zamanlar olmustu . ama sabretmek lazım .daha çok erken .

anladım cnm ama hemen 1,5 ayda hamile kalanları da duymuştum. 3 ay dile zor geliyo ama cabuk geçiyo. ilk adetimdeen sonra içmeyi düşünüyorm zaten. doktor şimdiden folik asit werdi. günde yarım içiyorum. yine de öle bi risk warsa beklerim tabii ki de.

Benimde dis gebelik oldu kurtajla alindi. Doktrma 3 ay muhbbtni sordum. Genel bi kural soylemedi 3 ay bekle fln. Ne zmn hazr hssdrrsn yapablrsn dedi. Bnm tupe yakn biyerde kalms ilerleyemems. Smdi rahimde olsaydi dusuk yapanlr icin mi gecerli acaba. Cnku bnde 3 ay korunma dye blyrm. Sogan suyu dusunyrm

Back
X