öncelikle geçmiş olsun canım.arkadaşım bende geçen sene mayısta kürtaj oldum.bebegim 7 hafta 3 günlükken karnımda ölmüş malesef.evet tarifi zor bir acı seni anlıyorum.benimde patolojiye gitti temiz çıktı.doktorum bana 3 ay dinlenmemi önerdi ondan sonra hamile kalma işlemlerine başlayacagımı söyledi.neyse 3 ay geçtikten sonra ben muaneye gittim o zaman da adetim 20 gün falan geç olmuştu doktoruma söyledim durumu.O da hormonlarına bakıcam dedi ve dhea-so4 diye bir hormon var erkeklik hormonuymuş o yüksek çıktı bende.doktorum polikistik over ve androjenizm tanısı koydu ve 3 ay ilaç kullanmamı önerdi diane 35 mg ve androcur 50 mg.Sanırım ilk bebegin ölmesi bu yüzden çünkü bu tür durumlarda düşük riski çok daha fazlaymış.3 ay ilaçlarımı kullandım tekrar hormonlarıma baktı ama malesef o hormonum gene yüksek çıkmış.Düşmüş ama sınırdan gene yüksek.Neyse doktorum bana femara diye ilaç verdi günde 2 tane 5 gün içtim.daha sonra yumurtalıklarıma baktı ve çatlama ignesi yaptı ama malesef bu ay hamile kalamadım.test negatif çıktı.şimdide adet olmayı bekliyorum doktorumu aradım adetin 2günü gel dedi.bakalım ne yöntem uygulayacak.gene hap verip igneyle çatlatırmı bilmiyorum merak ediyorum açıkcası biraz uzun oldu kusura bakma artık.Sende merak etme gene hamile kalırsın.ben çok insan tanıyorum düşük yada kürtaj olup hemen hamile kalanlar.tafana takma canım.inşallah rabbim gene evlat nasip eder hayırlı ve saglıklı.