mrhb bayanlar.bende 2 ay kadar önce kürtaj oldum.8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için.şimdi 2. adetimi oluyorum.ama 2 aydır adetlerim 3 gün sürüyor.eskiden 5 gün sürerdi.birde önceden adet öncesi göğüslerim sertleşir biraz acıdırdı ama kürtajdan sonra böle bişey olmadı.neden acaba anlayamadım.hormonolarım düzenemi girmedi acaba.ama öle olsa adet olamazdım.off kafam çok karışık
Benimde bir yıl önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.Kürtajdan sonra adetimde azalma oldu rahmimize zararmı verdiler acaba?Adet olmadan bir hafta öncede sancılanmaya başlıyorum...
kürtajdan sonra yaklaşık bir sene hiç korunmama rağmen gebe kalamadım.son ay kaldım.zaten kürtajdan sonra antibiyotik veriliyo başkada bişi yok.ama adetim düzene 4 ayda girdi...12.ay gebe kaldımmm
şunuda ekliyim çok stres yaptım....en sonunda aklımda yoktu artık.allah verirse olur dedim.zaten dr 1 sene olmazsa gel demişti.bende senemin dolmasına karar vermiştim.yani stres çok etkilişyor.2 ay korun demesine rağmen ben korunmamıştım..o kadar çok istiyodum..ama dediğim gibi stres yapma olurrrr.
kürtajdan sonra yaklaşık bir sene hiç korunmama rağmen gebe kalamadım.son ay kaldım.zaten kürtajdan sonra antibiyotik veriliyo başkada bişi yok.ama adetim düzene 4 ayda girdi...12.ay gebe kaldımmm
Uzun süre olmayanları duyunca korunmayayım diyorum.bir de sağlıksız bir gebelik geçiririm diye korkuyorum.rabnim en uygun gördüğü zamanda verir inşallah.