Kürtajdan sonra testi pızıtıf olanlar

quenn123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
136
53
18
29
Merhaba arkadaşlar. 3 kasım da 9 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve aynı gün kürtaj oldum. Bugün 22. Gün. Kürtajdan 1 hafta sonra bir kez korunmasız ilişki oldu oda yumurtlama bu kasar çabuk olmayacağı düşünülerek. Suanda adet ağrısı cekiyorum ama olmadıö test yaptıö silik çizgi çıktı bi anlam ifade edermi yaşayan var mı

Eklentiler

• image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 89
Acaba hala sıfırlanmadı mı ki değerleriniz bilemedim. Bu kadar kısa sürede evet hamile kalmanız zor ama Allahın takdırı ya hamileyseniz. Bi kaç gün daha bekleyip kan testi mi yaptırsanız acba

Benim kürtajdan sonra değerimin sıfırlanması 1,5 ay kadar sürmüştü. Kürtajdan 1 hafta sonra yumurtlama olmaz muhtemelen ama tabi kesin bir şey söylemek zor. Biraz daha beklemeniz gerekecek. Ya da iki günde bir kan vererek değerin artıp artmadığına bakabilirsiniz.

Benzeşe yumurtlama olmaz ama inşa. Bi şüpheye düşüyo

Acaba hala sıfırlanmadı mı ki değerleriniz bilemedim. Bu kadar kısa sürede evet hamile kalmanız zor ama Allahın takdırı ya hamileyseniz. Bi kaç gün daha bekleyip kan testi mi yaptırsanız acba
Bi fikrim yok sadece adet ağrım var gelen giden yok bikaç gün sonra bi test daha yaparım olmadı koyulaşma var mı diye

Bakalım bir iki gün bekliyim ben benimle aynı durumu yaşayan var mo değer be zaman sıfırlanır diye merak ettim çok büyük gebelik değildi çünkü

Değerin sifirlamamistir büyük ihtimal. Benim 50.günde daha koyu çıkmıştı betada 400du ufak bir kan pıhtısı kalmış o yüzden beta sifirlamamis demisti doktorum

Bakalım bir iki gün bekliyim ben benimle aynı durumu yaşayan var mo değer be zaman sıfırlanır diye merak ettim çok büyük gebelik değildi çünkü
20 gunde sıfırlanmasını bekleriz demisti bana tabi istisna durumlarda oluyor demekki benimki gibi

Kurtajdan sonra pozitif çıkabiliyor ama 40-40gun sonra adet olman gerek olmazsa suphelenebilirsin

Kurtajdan sonda 3 4 haftaya kadar pozitif çıkar tesleriniz.bunun nedenide beta hcg yavaş yavaş kendini sıfırlar. Dolayısıyla hamile değilsinizdir. 9 hafta ileri olduğu için yaklaşık 3 hafta testlerde iki çizgi görürsünüz . Geçmiş olsun

Değeriniz sıfırlanmış miydi. Bnm 50 günde anca sıfırlanmışti. Kan testi verin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…