• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra transfer

minnkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
7
10
3
29
Kızlar merhaba ilk gebeliğim kayıpla sonuclandı dört aylıkken erken dogum oldu suyum geldi o sekilde yasadım ilk kaybımı tüp bebekti. Kayıp yasayalı dört ay oldu. Tekrar transfer icin bekliyoruz. Bu sekilde kayıp yaşayıp ilk transferi tutan varmı konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi tesekkür ederim simdiden:)

Kızlar merhaba ilk gebeliğim kayıpla sonuclandı dört aylıkken erken dogum oldu suyum geldi o sekilde yasadım ilk kaybımı tüp bebekti. Kayıp yasayalı dört ay oldu. Tekrar transfer icin bekliyoruz. Bu sekilde kayıp yaşayıp ilk transferi tutan varmı konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi tesekkür ederim simdiden:)
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzgünüm 🥺benim ilk tüp bebekte ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu tam 6ay sonra yeniden transfer oldum 23haftam bitiyor şuan gebeyim Rabbim sağlıklıca tekrardan size de nasip etsin sağlıklıca kavuşun bu sefer 🤲❤️

Back
X