• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra uzun süren lekelenmeler

zeyneb123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
10
1
1
35
Merhabalar kızlar, ben 25 temmuzda kürtaj oldum, bugün 17 gündür halen hafif kanama lekelenmeler devam ediyor ,bundan önce 2 kürtajim daha oldu 6_7gün sürmüşdü ..bu sefer uzun sürdüğü için biraz endişelenmeye başladım .Bu durumu yaşayanlar oldumu ,normalmı acaba yoksa bı sorunmu var ?

Merhabalar kızlar, ben 25 temmuzda kürtaj oldum, bugün 17 gündür halen hafif kanama lekelenmeler devam ediyor ,bundan önce 2 kürtajim daha oldu 6_7gün sürmüşdü ..bu sefer uzun sürdüğü için biraz endişelenmeye başladım .Bu durumu yaşayanlar oldumu ,normalmı acaba yoksa bı sorunmu var ?
Bende 9 Haziran'da 11 haftalık boş gebelik kürtaji oldum 2 buçuk aylık oldu ama hala ara ara kanamalar kahve rengi akıntı devam ediyor siz ne durumdasınız acaba benimle paylaşirmisiniz düzene girdimi sizinki

Lütfen cvp verirmisiniz sizin düzelme oldu mu

Back
X