Kürtajdan sonra yumurtlama

ellyss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
55
7
8
25
Arkadaşlar kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi oldum yumurtlamam ne zaman olur adet döngümü 40 gün olarakmı hesaplamam lazım ovülasyon testini adetimin bittiği günden beri deniyorum 4 gündür ama tek çizgi dahamı geç olacakki yumurtlamam yoksa yumurtlama olmayacakmı

Kürtajdan sonra yumurtlama ve adetlerin düzeni değişiyor. Testlere devam edin.

Aslında şöyle ben 17 aralıkta kürtaj oldum 14 ocakta muayene gittiğimde doktor bana çok güzel rahmin temizlenmiş hatta yumurtlamaya başlamışsın bile dedi yani yumurtlamam oluyor bu her ay bir kez mi oluyor yumurtlama , bende dedim acaba ikinci yumurtlamam şubatın 14 gibi mi olur tahminen

Kürtajdan sonra yumurtlama ve adetlerin düzeni değişiyor. Testlere devam edin.
ında şöyle ben 17 aralıkta kürtaj oldum 14 ocakta muayene gittiğimde doktor bana çok güzel rahmin temizlenmiş hatta yumurtlamaya başlamışsın bile dedi yani yumurtlamam oluyor bu her ay bir kez mi oluyor yumurtlama , bende dedim acaba ikinci yumurtlamam şubatın 14 gibi mi olur tahminen

Her ay bir kez nadiren iki kez olabiliyor. Ne zaman regl oldunuz?

Her ay bir kez nadiren iki kez olabiliyor. Ne zaman regl oldunuz?
Reglimi ocak 25 te oldum , kürtajımıda aralık 17 de oldum ocağın 14 ünde bana yumurtlamaya başlamışsın dendi çok karıştı aklım kürtajdan sonra
25 inde reglim başladı 30 u gibi bitti bende şubatın 2 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum hala negatif

Reglimi ocak 25 te oldum , kürtajımıda aralık 17 de oldum ocağın 14 ünde bana yumurtlamaya başlamışsın dendi çok karıştı aklım kürtajdan sonra
25 inde reglim başladı 30 u gibi bitti bende şubatın 2 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum hala negatif
Tahminim 8 9 gibi yumurtlama olur siz devam edin yapmaya.

Ben de şuan sizin gibiyim 29 aralıkta kürtaj 29 ocakta da adet oldum. Temizlendiğim gibi başladım ovulasyon testlerine üç gündür yapıyorum be 3 gündür de aynı koyulukta çıkıyor sizinki nasıl?

Ben de şuan sizin gibiyim 29 aralıkta kürtaj 29 ocakta da adet oldum. Temizlendiğim gibi başladım ovulasyon testlerine üç gündür yapıyorum be 3 gündür de aynı koyulukta çıkıyor sizinki nasıl?
4 kere
Benim 2 gün t çizgisi belli değildi 3 gün biraz belli oldu ama c kadar değildi 4. Gün yine belli değildi beklicem bakalım

Back
X