Kürtajdan sonra

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Selam arkadaşlar bebeğimin kalbi durduğu için cumartesi günü zorunlu kürtaj oldum tüp bebekle hamile kalmıştım. Öncelik olarak Rabb'im kimseye yaşatmasın ne tekrardan bana ne de bebeği olması için uğraşan çabalayan canı gönülden isteyen herkese Sorum şu siz kürtajdan ne kadar sonra normal yaşantınıza döndünüz ev işi vs. bu gün ev işine girişecektim doktorun sekreteri bir hafta on gün ağır iş yapmayın dedi zaten bir kez sandalyeye inip çıktım ona bile lekelenmem artmış siz kürtajdan sonra ne yaptınız?

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende eylülde kürtaj oldum kalbi durmustu.ben hemen döndüm cünki yattıkca düşünüyordum düşünmemek için kafam dagılsın diye birşeylerle ugrastım.

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende eylülde kürtaj oldum kalbi durmustu.ben hemen döndüm cünki yattıkca düşünüyordum düşünmemek için kafam dagılsın diye birşeylerle ugrastım.
Bende uğraşmak istiyorum ama izin vermiyolar açıkçası bende bişey olur sağlığımdan olurum diye de korkuyorum . Düşünmeden edemiyorum ki zaten çok özlüyorum benimle olduğu zamanları gerçekten çok zormuş yaşamayan anlamaz. İnşallah bu kez sağlıkla alırsınız kucağınıza Rabbim acısını göstermesin sizin doğal yolla mı olmuştu

Kendini yormadan meşgul olmak için bir şeyler yapabilirsin. Sekreterin dediğini yap. Kafanı dağıtmak için yürüyüşe çık kitap falan oku

Ben ertesi gün normal hayatıma döndüm. Agrınız sancınız yoksa dönebilirsiniz korkmayın 2 kez oldum hiç bi doktor uyarmadı beni agır iş yapma diye Hasta moduna girmek daha kötü ne yazıkki

Kendini yormadan meşgul olmak için bir şeyler yapabilirsin. Sekreterin dediğini yap. Kafanı dağıtmak için yürüyüşe çık kitap falan oku
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bulunduğum bölge kış günleri biraz tehlikeli oluyor ama evde uğraş bulmaya çalışcam

Evet bir kürtaj birde kimyasal geçirdim sonra kan pıhtılaşması cıktı tekrar gebe kaldım igne kullanıyorum şuan inşşlah tez zamanda sizinde tekrar olur hayırlısıyla

Ben ertesi gün normal hayatıma döndüm. Agrınız sancınız yoksa dönebilirsiniz korkmayın 2 kez oldum hiç bi doktor uyarmadı beni agır iş yapma diye Hasta moduna girmek daha kötü ne yazıkki
Anladım teşekkür ederim sormadan kafama göre iş yapmak istemedim. Peki ilişki konusunda bir şey dediler mi yanlış anlamayın tüp bebek öncesi ve tuttuğu için sonrasında da yani 4 aya yakındır eşimle bir şey olmadı o yüzden sordum yani dayanamak değil ama bilen kişilerden bilgi almak istiyorum

Evet bir kürtaj birde kimyasal geçirdim sonra kan pıhtılaşması cıktı tekrar gebe kaldım igne kullanıyorum şuan inşşlah tez zamanda sizinde tekrar olur hayırlısıyla
Amin inşallah Allah nasip ederse ne gelirse Rabbimden

Bende tüp bebekle hamile kalabiliyorum seni anlıyorum
İlişki için 2 hafta sonra dediler canım 15 gün sonra sıkıntı yoksa yapabilirsin

Bende tüp bebekle hamile kalabiliyorum seni anlıyorum
İlişki için 2 hafta sonra dediler canım 15 gün sonra sıkıntı yoksa yapabilirsin
Allah size de yardım etsin inşallah gönlünüze göre versin benim doktora kalsa 1 ay sonra diyo ama nette de 10 yada 15 gün diyor. İlk başta lekelenme bitene kadar dedi hatta bir ay yasak diyo. Zaten iyileşmediğini hissediyorum yara olduğunu yani hayırlısı bakalım

Amin amin.
Bana 15 gün sonra demişti zaten lekelenme bitiyo ozamana kadar. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen 15 gün beklede

Kızlar herkese merhaba bende 19 ocakta transfer oldum ve tüp bebekle hamile kaldım bebeğim bi türlü rahimde görülmedi ve 7. Haftaya doğru sağ tüpte tek kesede ikiz olduğunu öğrendim aynı gün kalp atışlarını duydum ve 2 saat içinde laparoskopi ve kürtaj oldum psikolojik ve fizyolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…