kurtajdan sonra...

canım kaçıncı günde regl olmuştun sen benim bugün 32.gün olamadım hala beklemedeyim sinirim bozuluyo.
Olursun canım bekle 40 a kadar, 34.gün oldum ben 39.gün bitti benim hemen eski adet gibi oldu 3 gün yoğun 2 gün akıntı .. Seninde gelir canım bekle ağrıların falan varmı benim 1 2 hafta kasıklarım ağrımıştı belliydi geliceği ..

Olursun canım bekle 40 a kadar, 34.gün oldum ben 39.gün bitti benim hemen eski adet gibi oldu 3 gün yoğun 2 gün akıntı .. Seninde gelir canım bekle ağrıların falan varmı benim 1 2 hafta kasıklarım ağrımıştı belliydi geliceği ..

ya geçen gün bi de geçen hafta ağrım oldu hatta geçen hafta dedimki eşime sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum o yüzden ilişki bile olmadı yapmayalım dedim ama bişe gelmedi sonra ağrım geçti 3 gün önce yine hissettim ama sabah kalktığımda yine geçmişti ağrım şu an da hiç ağrım yok canım sıkılıyo yapışıklıktan çok korkuyorum.

bi de ben yumurtlamayı hissettim normalde bugün şu saate kadar olmam lazımdı ondan canım sıkıldı şimdi.

bi de ben yumurtlamayı hissettim normalde bugün şu saate kadar olmam lazımdı ondan canım sıkıldı şimdi.
Bugün mü yumurtlama oldu canım, aynı bende öyleydim ağrılarım oluyodu eşime diyodum kesin şimdi oldum yarın olucam derken 2 haftayı buldu, adet olmadan 1 hafta öncede hissettim gördüm akıntıyı falan aynen hatta dedim bende kesin 10 15 güne olurum çünkü yumurtlamadan 10 15 gün sonra adet oluyodum ben, deidğim gibi canım benim yumurtlamadan 1 hafta sonra gelmişti adetim .. Bence seninde yumurtlama olduğuna göre adet yaklaşıyo bekle sen çok sıcak tut ayağını karnını ben öyle yaptım üşüttükçe de geçikiyo ..

Bugün mü yumurtlama oldu canım, aynı bende öyleydim ağrılarım oluyodu eşime diyodum kesin şimdi oldum yarın olucam derken 2 haftayı buldu, adet olmadan 1 hafta öncede hissettim gördüm akıntıyı falan aynen hatta dedim bende kesin 10 15 güne olurum çünkü yumurtlamadan 10 15 gün sonra adet oluyodum ben, deidğim gibi canım benim yumurtlamadan 1 hafta sonra gelmişti adetim .. Bence seninde yumurtlama olduğuna göre adet yaklaşıyo bekle sen çok sıcak tut ayağını karnını ben öyle yaptım üşüttükçe de geçikiyo ..

yok canım yumurtlama olalı bugün 16. günüm benim dün olmam gerekiyodu olamadım hala

yok canım yumurtlama olalı bugün 16. günüm benim dün olmam gerekiyodu olamadım hala
Anladım canım sen bence dediğim gibi biraz daha bekle sonra bi bhcg değerine baktır belki sürpriz bişey de olmuş olabilir .. Hem o testin negatif çıkarsa da doktora götürür dersin adet olmadım hamile değilim diye, ilaç yazar adet söktürücü ..

MEB bende bebeğimi 27 aralikta kaybettim 3. Gebeligim ve kaybim genetik taramaya giricez sonuç ne olur bilemiyorum Allah herkesin gönlüne gore versin

MEB bende bebeğimi 27 aralikta kaybettim 3. Gebeligim ve kaybim genetik taramaya giricez sonuç ne olur bilemiyorum Allah herkesin gönlüne gore versin

Allah yardımcın olsun canım rabbimden umut kesilmez dualarım senin için en umut etmediğin anda oluverir istediğin inşallah

43 gun oldu hala tık yok doktora gittik hmn gelmesi icin adet gelmesi icin ilac verdi 5 gun kullan dedi adet olmassan kan tahlili yaptır dedi..
bende evde zıplıyorum kosustryrm aldım basıma gripi 5 gun once pempe akıntım oldu 1 damla kahverengi lekelerim gitti cook hafif ama 4 gun oldu hala tık yok beende agrı lesici alıyordum..bir baktım hamile olabilirmiyim sacma bir soru evet kurtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?
Merhaba benimde bugün 36.günüm adet olmadım kan tahlili yaptırdım beta hcg 14 çıktı ptesi tekrar yapılacak ama muhtemelen kürtajdan dolayı değerler anca düşüyor ikiz gebelikti benimki ona bağlıyrum gerçi sen adet olmuşssun darısı başıma cnm :(

Merhaba benimde bugün 36.günüm adet olmadım kan tahlili yaptırdım beta hcg 14 çıktı ptesi tekrar yapılacak ama muhtemelen kürtajdan dolayı değerler anca düşüyor ikiz gebelikti benimki ona bağlıyrum gerçi sen adet olmuşssun darısı başıma cnm :KK43:
Ben 43 gun sonra oldum canım inşallah hamilesindir bazıları adet grmdn tkrr hamile kalıyorlar hakkında hayırlısı..

Ben 43 gun sonra oldum canım inşallah hamilesindir bazıları adet grmdn tkrr hamile kalıyorlar hakkında hayırlısı..
Bende adet görmedim hiç canım.Belki değer sıfırlanınca oluyor adet bilmiyorumki.Korunmanıza gerek yok dedi doktor ama adet olmadan takip edemiyorum hiçbişeyi.Benim 5.haftada değerim 7610 du ikiz gebeliklerde değer daha yüksek oluyormuş ve geç sıfırlanıyormuş bakalım hayırlısı hakkımızda.

Konu eski ama belki hamile kalan vardır diye bakayım dedim.rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip eder inşallah.

Ben de adet olamadim bugun 32.gun ; dr alti ay yasak koydu gebelik icin yasim 44 oldu oneriniz nedir arkadaslar yardim lutfen

Back
X