rahim kalonlasmasi ya gebelikten yada adet olacaksn diye oluyo bildgm kadaryla ama gebelik olsa kan testi falan yapmistr dr anlardi ve igne vurmazdi.bazi kurtajlarda adet duzensizlgi olablyms tuplere falan bakilmasini isteyin tikaniklk olmasn diye sanirim rahim filmi çekiyorlar onun icinBana yardim etcek kimse yok mu
rahim kalonlasmasi ya gebelikten yada adet olacaksn diye oluyo bildgm kadaryla ama gebelik olsa kan testi falan yapmistr dr anlardi ve igne vurmazdi.bazi kurtajlarda adet duzensizlgi olablyms tuplere falan bakilmasini isteyin tikaniklk olmasn diye sanirim rahim filmi çekiyorlar onun icin
Bende yapsam duzelirmi acaba canim iste adet olduktan sonra baslycaktim bende bu kurlere ama adet olamadim 2 aydirGeçmiş olsun canım ben de 29 Ağustosta kürtaj oldum ondan beri reglim düzensizleşmişti iki ay soğan kürü yaptım şimdi aslan pençesi kürü yapıyorum. Ben de işe yarıyor bu kürler sana da tavsiye ederim. Rahmi güzel toparlıyorlar
sen tekrar bi kan versen benim adetim 3 gun gecikmksti kanda cikmadi 8.gunu idrarda cikti pozitif belki gec dollenmedr bilemeyiz baska bi dr a daha gorun en iyisiOcagin 2 sinde yapildi canim 0.11 cikti degerim tarlusal kullandim 15 gun sonra adet olmayinca tekrar gittim ama kan testi yapmadik gebelik yok diye direkt igne vuruldum
Bende rahmin kalinlasmasi ya gebelikten ya da adetten diye biliyorum hayatimda ilk defa basima boyle bisey geliyo kurtajdan once boyle dertlerim yoktu
s
sen tekrar bi kan versen benim adetim 3 gun gecikmksti kanda cikmadi 8.gunu idrarda cikti pozitif belki gec dollenmedr bilemeyiz baska bi dr a daha gorun en iyisi
Bence hemen soğan kürüne başla gebelik yoksa onu tarif edildiği gibi iki ay yap diğer küre de hormonlara baktırıp başla soğan kürü bitince. ben hormon testi yaptırdım fsh yüksek çıktığı için başladım. Böyle biraz temizlensin rahmin. Sonra inşallah bebeğin de gelir
çörek otunu bir iki gündür araştırıyorum ben de iki ay sonra falan ballı çörek otu kürüne başlayayım diyorum. Yumurta geliştiriyormuş. Sen soğana başlarsan başka bir şey yapma canım. Soğan kürü tek başına yapılıyormuş.Evet canim ben basliyayim en iyisi ayagimin altina sicak su torbasi koydum bi de corek otu aldim bi kasik yemek gerekiyomus duydun mu hic belki ise yarar diye bunlarida yapayim dedim
leke geldiyse adet oluyorsn sanirim.dr in dusukten sonra surekli kahverengi ile yumurta aki kivaminda akintin oldu mu benim 9 gun kanamam surdu kimyasal dusuk yaptim iki gun once kan durdu ama yumurta aki kivaminda kahverengi akimti geliyo ne kadar surcek bu acaba yaaher wc ye gittgmde goruyorm sinir oluyormAklima gelmiyo degil canim belki oyledir diyorum ama umutlanmakta isteniyorum doktor vajinal ultrasonda bakti hamile gibi gorunmuyosun dedi. Az oncede baya kahverengi leke geldi lekeden sonra adet olurum genelde aklimda deli sorular
Oldu canim kahverengi akintim geldi surekli yururken falan bi anda geliyodu sanki adetmisim gibi bi sure oyle gitti megersem bebegimin gelisimi durmus kese bozulmaya baslamisleke geldiyse adet oluyorsn sanirim.dr in dusukten sonra surekli kahverengi ile yumurta aki kivaminda akintin oldu mu benim 9 gun kanamam surdu kimyasal dusuk yaptim iki gun once kan durdu ama yumurta aki kivaminda kahverengi akimti geliyo ne kadar surcek bu acaba yaaher wc ye gittgmde goruyorm sinir oluyorm
O zaman onu yapayim canim bu arada lekelenmeden sonra ayagima sicak su torbasi koydum o mu ise yaradi bilmem adet olmaya basladim sonundaçörek otunu bir iki gündür araştırıyorum ben de iki ay sonra falan ballı çörek otu kürüne başlayayım diyorum. Yumurta geliştiriyormuş. Sen soğana başlarsan başka bir şey yapma canım. Soğan kürü tek başına yapılıyormuş.
adet kanamsi oldu hatta parca bile geldi dokuz on gun kadar surdu sonra iki gun once kesildi ara ara kahve leke geliyo simdi durmadi onlar ne kadar surer bilmiyormOldu canim kahverengi akintim geldi surekli yururken falan bi anda geliyodu sanki adetmisim gibi bi sure oyle gitti megersem bebegimin gelisimi durmus kese bozulmaya baslamis
Ama sende hala leke gelmesi tuhaf dusukten sonra adet kanamasi olmuyo mu bende oyle oldu canim
Bendede oyle oldu 2 3 gun gidiyo sonrasinda kesiliyo ama sen yinede doktora gorun baktir yani ne var ne yok diye gecmis olsun canimadet kanamsi oldu hatta parca bile geldi dokuz on gun kadar surdu sonra iki gun once kesildi ara ara kahve leke geliyo simdi durmadi onlar ne kadar surer bilmiyorm
şükür rahatlamışsındır inşallah bundan sonra her şey düzenli olur ben soğan küründen çok memnun kaldım inşallah sana da yarar canım. Kürtaj sonrası toparlanmak biraz uzun sürebiliyor.O zaman onu yapayim canim bu arada lekelenmeden sonra ayagima sicak su torbasi koydum o mu ise yaradi bilmem adet olmaya basladim sonunda
Evet canim kurtaj sonrasi cok zormus rahim kendini zor toparliyoşükür rahatlamışsındır inşallah bundan sonra her şey düzenli olur ben soğan küründen çok memnun kaldım inşallah sana da yarar canım. Kürtaj sonrası toparlanmak biraz uzun sürebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?