kürtajj

Bilgece, post: 37333068, member: 377773"]Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?[/QUOTE]
Kuurtaj sonrası 1 saate hastaneden çıkarıyorlar. Yeterki kanama olmain

Bilgece, post: 37333068, member: 377773"]Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Kuurtaj sonrası 1 saate hastaneden çıkarıyorlar. Yeterki kanama olmain[/QUOTE]

Bu şahıs yalan soyluyor. Arkadaşım diyor ama kendisi diğer konusuna baktığınızda anlarsiniz. Ben böyle seyin ne kadar yanlış oldugunu ve aileye haber vermeden böyle bir sey yapmamasi gerektiginde hala israrciyim.
Tamam yaptin bir hata bari sonuclarina kstlan..

Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Evlilik disi
Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Evlilik dışı kurttajdam
Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi
Evet evet evet bekar olan ve 18 yasinin
a babanın kim olduğu bilinmiyor. Ve kürtaj olmasi gerektiği içinde evli olmayan kişi hastane nasılsa herhangi bir baba gösterebilir diye

Konuya dahil olmayayim dedim ama kendimi tutamadim
Hamile kalan konu sahibi veya değil bizi ne bağlar pardon?cevabi biliyorsanız verirsiniz kuraji yaptıracak kişidebiliyordur herhalde bu isin ggunahini.
Simdi boyle yazdim diye sende mi yaptirdin demeyinde

18 yad doldurmuş olur / en fazla 4 saate cikar hastaneden / tek badina yaptırabilir sanirim

Kuurtaj sonrası 1 saate hastaneden çıkarıyorlar. Yeterki kanama olmain

Bu şahıs yalan soyluyor. Arkadaşım diyor ama kendisi diğer konusuna baktığınızda anlarsiniz. Ben böyle seyin ne kadar yanlış oldugunu ve aileye haber vermeden böyle bir sey yapmamasi gerektiginde hala israrciyim.
Tamam yaptin bir hata bari sonuclarina kstlan..[/QUOTE]

Ya neden yalan söyleyeyim ben kürtaj oldum evliyim kürtaj olmak için o kadar araştırma yaptım ki. Tiroid hastasıyım ve tsi 75 olduğu için aldırma gerekti yada doktorum düşer dedi bizde çok istemiyordum zaten aldırdık. Şişli Etfal na.tsh im yüksek olduğundan narkoz vermediler.mecbur narkoz suz oldum.8 dk sürdü. Hastane biraz daha kalmak istediğim halde 1 saat 20 dk sonra beni taburcu etti. Eşim ve nedenle gittim nara işareti alanında bekledim. Ilk bizi bir odaya aldılar 4 yatak vardı ve 7 kişiydi bekledik. Orada aramızda konuştuk. Evli olmayan bir kız vardı üniversite öğrencisi tek gelmişti o fenalastinonayyardım ettik o zamn öğrendim 18 yaşından büyüktü ve hiç bir yakınında gerek kalmamış kendisi baba şikayetçi olur diye Dr imza artırmış. ? Insanlar bilmeden suçlama kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Unutma ayipladigini görmeden olmazsın.

Ya neden yalan söyleyeyim ben kürtaj oldum evliyim kürtaj olmak için o kadar araştırma yaptım ki. Tiroid hastasıyım ve tsi 75 olduğu için aldırma gerekti yada doktorum düşer dedi bizde çok istemiyordum zaten aldırdık. Şişli Etfal na.tsh im yüksek olduğundan narkoz vermediler.mecbur narkoz suz oldum.8 dk sürdü. Hastane biraz daha kalmak istediğim halde 1 saat 20 dk sonra beni taburcu etti. Eşim ve nedenle gittim nara işareti alanında bekledim. Ilk bizi bir odaya aldılar 4 yatak vardı ve 7 kişiydi bekledik. Orada aramızda konuştuk. Evli olmayan bir kız vardı üniversite öğrencisi tek gelmişti o fenalastinonayyardım ettik o zamn öğrendim 18 yaşından büyüktü ve hiç bir yakınında gerek kalmamış kendisi baba şikayetçi olur diye Dr imza artırmış. ? Insanlar bilmeden suçlama kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Unutma ayipladigini görmeden olmazsın.[/QUOTE]

Efendim? Siz konu sahibi misiniz? Ben konu sahibi icin kullanmıştım o cumleleri.
Ayrica ne ayiplamasi hanimefendi? Ben ona sadece ailesinin haberi olmadan böyle seyler yapmasin diyorum ki hakliyim. Sizin evladiniz Allah korusun böyle bir hata yapmış olsa ve sizden habersiz kurtaj yapmaya gitse dogru olur muydu? Benim eltim bebegi öldüğü icin kurtaj oldu ve kadin öldü öldü dirildi. Yaninda kimse olmasaydi ne olacakti? Nasil yapaccakti?
Lütfen bilip bilmeden ne dedigimi anlamadan da konusmayin.

Yahu tamam bize ne? Arkadasi veya kendisi evli veya degil ailesi biliyor veya bilmiyor. Kiz bir soru sormus. Illa ki irdeleyecegiz illa camur aticaz. Cidden en sevmedigim durum bu burda. Hangimiz sutten cikmis ak kaşigiz ki insanlarin hayatini yargiliyoruz elestiriyoruz. Kadin kismi olarak cidden cok merakliyiz buna. Tamam kurtaj yazok bir can burda binlerce kisi her ay umutla 2. Cizgiyi bekliyor biliyorum ama gunahlari vebâli onlarin.

Evli degil ve 18 yasini doldurmussa hastane baba sormaz. Devlet hastanelerinde belki... 10 haftayi gectikten sonra hic bir hastane kurtaj yapmaz ancak belli ozel hastaneler yuklu bir meblağ sonucu gerceklestirirler. Icim aciya aciya soyluyorum aldiracaksa elini cabuk tutsun kiz arkadasin!. (

Kusura bakmayin bana yazdığınız sandım. Evet iyi okumamisim. Başta yazdıklarınızı sinirlenmistim dogrusu . Soylediklerinizde haklisiniz fakat bize danistigi sey Yasi ve medeni durumundan dolayi tek başına kimsenin izni olmadan yaptirip yaptiramayacagi.onu anlayacak yada affeder yanında olacak bir ailesi yoktur belki. Hem belli ki hata etmiş ama aldırmasi daha iyi olabilir bizden yardımistiyor. Isi iyice karıştırmaya ve onu olumsuz etkilenmeye gerek yok.O kararını vermiş zaten. Bizim verebilecegimiz cevap kürtaji 18 yaşından büyük ve bekar olan tek başına yaptırabilir mi? Sorusunun cevabı. Bana ayipliyor mussunuz gibi geldi yazılarından kusura bakmayın. Neyse o sorusunun cevabı aldı Allah yardımcısı olsun.

kendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim
ne kadar kariisk bu konular

niye tek giidyor , çocugu tek basinami yapti bu kiz
Çocuğun babasinida imzasina gerek yok.

@Bilgece Sende haklisin ama bosver burda tek kelime kullansan baska imâlarda cikabiliyor. Kiz arkadasi destek olur ona hastanede. Umarim boyle bir hata tekrarlanmaz. Bir can bir melek neticede. Lutfen artik ya yazik o canlara. Vallahi gozlerim doldu....

Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi

18 yaşını doldurduysa Hic bir sıkıntı yok tek başına gidebilir ama bir arkadaşıyla gitsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…