- 16 Ekim 2014
- 24
- 9
- 18
- 38
Kuurtaj sonrası 1 saate hastaneden çıkarıyorlar. Yeterki kanama olmain[/QUOTE]Bilgece, post: 37333068, member: 377773"]Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Evlilik disiBabanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Evlilik dışı kurttajdamBabanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Evet evet evet bekar olan ve 18 yasininHaklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi
Kuurtaj sonrası 1 saate hastaneden çıkarıyorlar. Yeterki kanama olmain
Bu şahıs yalan soyluyor. Arkadaşım diyor ama kendisi diğer konusuna baktığınızda anlarsiniz. Ben böyle seyin ne kadar yanlış oldugunu ve aileye haber vermeden böyle bir sey yapmamasi gerektiginde hala israrciyim.
Tamam yaptin bir hata bari sonuclarina kstlan..
Bekarsa babanın imzasina gerek yokBabanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
Çocuğun babasinida imzasina gerek yok.kendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim
ne kadar kariisk bu konular
niye tek giidyor , çocugu tek basinami yapti bu kiz
Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi
Doldurmuş 18 iİyide bu kız eylül aylı ve 1996 lı doldurmus 19 gün almıs olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?