• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajla ilgili acıl yardım kızlar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba
7haftalıkken gelişimi durması sebebı ıle kürtaj oldum ve genetıge gonderdık.
1hafta oldu kürtaj olalı önceden kanamam devam edıyor ve parca parca bırseyler gelıyor. Cok endişelenıyorum karnımın altında ve kasıkta agrı oluyor ve bayagı yogun parcalar goruyorum yada içerıde bırıken kan pıhtıları ayıramıyorum.bu durumu yasayan varmı??

Normal cnm korkma benim kimyasal oldu ama arkadaşımın kürtaj ile alınmıştı ondada öyle gelmiş

Normal cnm korkma benim kimyasal oldu ama arkadaşımın kürtaj ile alınmıştı ondada öyle gelmiş
Dr um 10 gunu gecmemesı gerekır dıyor . Henuz 1hafta oldu .daha kaybetmenın psıkolojısını atamamışken uzerımızden hergun bunu yasamak zor gelıyor.

merhaba
1hafta oldu kürtaj olalı önceden kanamam devam edıyor ve parca parca bırseyler gelıyor. Cok endişelenıyorum karnımın altında ve kasıkta agrı oluyor ve bayagı yogun parcalar goruyorum yada içerıde bırıken kan pıhtıları ayıramıyorum.bu durumu yasayan varmı??
adet bitene kadar bu pihtilarin olması normal canim korkulcak bisey yok. genetikten sonuc gekdimi?

adet bitene kadar bu pihtilarin olması normal canim korkulcak bisey yok. genetikten sonuc gekdimi?
Henuz gemedı haftaya gelecek. Endişeliyim cok. Zaten yasaması mumkun olmayan dogaya aykırı bulunan hatalı embrıyo olarak bahsedıldı durumdan . Hıc anlam veremedım doğrusu .sonucu beklıyorum.
Kürtajdan ne kadar sure sonra bbende ve esımde genetık testler yapılabılır bılgınız vrmı

merhaba
Kan pıhtılari canim, bende yaklaşık bir hafta sonra yoğun bir pıhtı attım terlemeyle birlikte. Bir daha olmadı. Sen antibiyotiğini al normal bu pıhtılar.

Kan pıhtılari canim, bende yaklaşık bir hafta sonra yoğun bir pıhtı attım terlemeyle birlikte. Bir daha olmadı. Sen antibiyotiğini al normal bu pıhtılar.
Bendede soğuk soğuk terlemeler oluyor:( cok tesekkur ederım bır nebze rahatladım

Bendede soğuk soğuk terlemeler oluyor:KK43: cok tesekkur ederım bır nebze rahatladım
İcin rahat olsun canim üzme kendini. Testlerin yapılıyormuş zaten dusukler olabiliyor üzülme. Bende yaşadım geçiyor. Yine hamile kalırsın Allah'ın izniyle. Ben uzun sure düşünmemiştim hapı bırakır bırakmaz nasip oldu yine.

İcin rahat olsun canim üzme kendini. Testlerin yapılıyormuş zaten dusukler olabiliyor üzülme. Bende yaşadım geçiyor. Yine hamile kalırsın Allah'ın izniyle. Ben uzun sure düşünmemiştim hapı bırakır bırakmaz nasip oldu yine.
Benım inancım yok tup bebekle ilk kez hamıle kaldım 2 yıl tum cabalarıma ragmen.
Yıne tup bebek deneyecegım ama ınş genetıkten bırsey cıkmaz. Esımle kendı genetık testlerımızı de yaptıracagız.

Benım inancım yok tup bebekle ilk kez hamıle kaldım 2 yıl tum cabalarıma ragmen.
Yıne tup bebek deneyecegım ama ınş genetıkten bırsey cıkmaz. Esımle kendı genetık testlerımızı de yaptıracagız.
Tüp bebekle hamile kaldın ve düştü diye ümitsizliğe kapılma sakin, testlere göre bir yol çizilecek. Hiç bir sorun görünmeden 4 defa hamile kalıp kalıp düşüren var, ve sonrasında anne olabilen. En önemlisi inancını yitirme sabırlı ol be zamanının olduğunu düşün. Her nasip vaktine esirdir canim bende her gün karnıma iğne vuruyorum pıhtılaşma var diye. Bi değişiklik olmazsa Doğuma kadar o iğneleri batıracağım kendime. Demem o ki üzülme dua et Ümit et vaktini bekle :)

Tüp bebekle hamile kaldın ve düştü diye ümitsizliğe kapılma sakin, testlere göre bir yol çizilecek. Hiç bir sorun görünmeden 4 defa hamile kalıp kalıp düşüren var, ve sonrasında anne olabilen. En önemlisi inancını yitirme sabırlı ol be zamanının olduğunu düşün. Her nasip vaktine esirdir canim bende her gün karnıma iğne vuruyorum pıhtılaşma var diye. Bi değişiklik olmazsa Doğuma kadar o iğneleri batıracağım kendime. Demem o ki üzülme dua et Ümit et vaktini bekle :)
Haklısın canım cok istıyorum bu sınavı hayırlısıyla atlatmayı

Henuz gemedı haftaya gelecek. Endişeliyim cok. Zaten yasaması mumkun olmayan dogaya aykırı bulunan hatalı embrıyo olarak bahsedıldı durumdan . Hıc anlam veremedım doğrusu .sonucu beklıyorum.
Kürtajdan ne kadar sure sonra bbende ve esımde genetık testler yapılabılır bılgınız vrmı
düşük yada kurtaj la alınan bebeklerin çoğunda bir anamoli durum vardur diyo doktorlar. benim genetik testlerimin olmasina ve sorun cikmamasina ragmen dustu ve yinede anamoli bir durum varki vucut bebegi atti dedi. bu sadece senin basina gelen bir durum degil. seni çok iyi anlıyorum ama sabretmekten dua etmekten ve tedavilere devam etmekten başka şansımız yok. genetik testleti hemen yaotir beklemenin alemi yok zaten bir, bir buçuk ayda cikiyo. hemen genetik bolumunden randevu al ve git canim.

Canm nasılsın. Ya sana ne sorucam. Düşük yaptığında hastanede demişsin ya elime geldi. Nasıl bişeydi beyaz mıydı belli oluyo muydu. Dün aniden kanamam geldi baya pıhtılı baktım inceledim hep ama düşük gibi bişeyle karşılaşmadım. Büyük kan parçalarıydı. Bugün hcg yaptm yükselme var. Yarın ultrasona gidicem. Endişeliyim.

Üzülme cnm Bnm ayni sıra yaptırmıştık kısmet olmadı ben 4. Tüp bebegimi yaptırcam ara vermiycem tabi para kısmını ayarlarsak.. Rahime çizik atacakmış bu sefer nebilim zor bi süreç yine bekliyor bizimde sınavımız böyle demekki...umutsuz olma lütfen olana kdr deniycez yıkılmak Yok ki ben düşük yapmaya başlayınca yaza kdr yaptırmam diyordum 1 haftada kendime geldim beklemek istemiyorum. Doktorum ara verelim dese vercemtim ama gerek Yok başlayalım dedi

Canm nasılsın. Ya sana ne sorucam. Düşük yaptığında hastanede demişsin ya elime geldi. Nasıl bişeydi beyaz mıydı belli oluyo muydu. Dün aniden kanamam geldi baya pıhtılı baktım inceledim hep ama düşük gibi bişeyle karşılaşmadım. Büyük kan parçalarıydı. Bugün hcg yaptm yükselme var. Yarın ultrasona gidicem. Endişeliyim.
canim geçmiş olsun. dün kanama olduğunda doktora gitmedin mi? iyne serum falan yaparlardı ozaman kanama duruyo. bana iyne yi yaptıktan 10 dk sonra düştü avuç içi kadar et parçasıydı ortasında beyaz hafif şeffaf birşey var gibiydi belli belirsiz. doktorum rahim d uvariyla birparca birlikte düştüğünü onun için büyük olduğunu ve daha önce rahimden koptuğunu ve oyuzden hızlı bir şekilde düştüğünü söylemişti. ins senin bebusin seninledir canim. dualarim seninle allah yardimcin oksun

merhaba
Aynisini ben de yasadim canim.bebegim genetige gitti,kromozom bozuklugu cikti.esimde ben de genetik test yaptirdik.hic bir sorun cikmadi.kurtajdan sonra stres ve uzuntuden hormonlarim alt ust oldu.ara kanamalarim durmak bilmedi.sonra hersey rayina oturdu.kromozom bozuklugu cikanlarin tekrarlama olasiligi fazlaymis.sana onerim cgh yaptirman canim

merhaba
Canim ben seni pgt sayfasinda okudum ama inan aklimdan ucup gitti sana cvp yazmak kendi derdime dustum.. Canim bende tup bebkle hamile kaldim ve dusuk yaptim.sonra bebege test yaptilar kromozomsal bozukluk cikti.. Dha sonra hcg degerimin sifira inmesini beklediler ki beni ve esimi arastirsinlar.. Yaklasik 1 ay suruyo vucudunun normale dinmesi..sonra biz kan verdik ki sonucun cikmasi yine bir ay buldu sonunda bende kromozomsal bozuklugun oldugu ortaya cikti.. Ins sen bunlari yasmazsin ama yinede tedbir olsun butun testlerini yaptir biraz aman aliyo ama olsun tahminim bsy cikmaz sende cok nadir gorulen durumlar bunlar.. Bnm daha oncedende dusuklerim vardi mesela hepsi bu sebeptenmis.. Basarilar bu yolda ins cok uzun surmez sinavin

canim geçmiş olsun. dün kanama olduğunda doktora gitmedin mi? iyne serum falan yaparlardı ozaman kanama duruyo. bana iyne yi yaptıktan 10 dk sonra düştü avuç içi kadar et parçasıydı ortasında beyaz hafif şeffaf birşey var gibiydi belli belirsiz. doktorum rahim d uvariyla birparca birlikte düştüğünü onun için büyük olduğunu ve daha önce rahimden koptuğunu ve oyuzden hızlı bir şekilde düştüğünü söylemişti. ins senin bebusin seninledir canim. dualarim seninle allah yardimcin oksun
Gece acile gidip iğne yaptırdım canm. Bugün iğne yaptırdım hcg kontrol ettik. Doktorum yarın çağırdı ultrasonla bakacak. Kanamam sabahtan beri varla yok arası. Açık kahve ve azcık geliyo. Düşük yaşasam durmazdı diye düşünüyorum. Yada acaba ikizdi teki mi zarar gördü acaba. Yaŕın akmı kara mı belli olacak. İnşallah benimledirler.

Aynisini ben de yasadim canim.bebegim genetige gitti,kromozom bozuklugu cikti.esimde ben de genetik test yaptirdik.hic bir sorun cikmadi.kurtajdan sonra stres ve uzuntuden hormonlarim alt ust oldu.ara kanamalarim durmak bilmedi.sonra hersey rayina oturdu.kromozom bozuklugu cikanlarin tekrarlama olasiligi fazlaymis.sana onerim cgh yaptirman canim
Pgt arastırdım kısmen bılgım var. Cgh nedır?
5 tane 5.gun embrıyom var dondurulmuş. Dondurulmuşlara uygulanmasının cok saglıklı olmadıgını soyluyorlar.bundan sorun varsa belki dıgerlerındede olabılır endısem var

Pgt arastırdım kısmen bılgım var. Cgh nedır?
5 tane 5.gun embrıyom var dondurulmuş. Dondurulmuşlara uygulanmasının cok saglıklı olmadıgını soyluyorlar.bundan sorun varsa belki dıgerlerındede olabılır endısem var

Ilk once genetik test sonucuna gore karar verirsin canim.eger genetiginizde bir sorun varsa pgt de sadece o genlere bakilir.ayrica donmus 5.gun embriyolara pgt uygulanmiyor.pgt 3.gun embriyosuna uygulaniyor.5.gune ise cgh arrey gibi yontemlerle bakilir.yani tum kromozomlarina.
Benim bebekte trizomi22 ciktigindan,doktorlarin gerek gormemesine ragmen ben tup bebegimde pgt yaptrdim.Ama simdiki aklim olsaydi kesinlikle cgh yaptirirdim.cunki daha saglikli sonuc veriyormus.

Back
X