- 19 Eylül 2019
- 15
- 12
- 3
Mrb arkadaslar icim cok daraliyor bunaliyorum!!.. Buaraya yazarsam belki icimdeki uzuntuyu biraz olsun atarim diye dusundum.10 Haftalik gebeydim. 09.10.2019 Carsamba oylesine doktora gozukim dedim cunku daha randevuma vardi ama sanki icimden bir ses doktora gitmem gerektigini soyluyordu.Neyse doktoruma gittim ultrasonda bakarken normalde hep konusurdu bebek soyle boyle falan fistan diye. Ama doktorum hic konusmadi surati dustu bi uzgundu anladim ben birseylerin ters gittigini. Doktora 'kalp atislarini dinlemedik' dedim, oda ben kalp atisini duyamadim ama sen bi detayli ultrason cektir gel dedi. ozamana kadar hic bir kanamam yoktu taki doktor kalp atisini duyamadim dedigi an cok kanamam oldu iste ozaman dedimki ben bebegimi kaybediyorum. Zaten detayli ultrasondada bebegimin kalbinin durdugunu netlesmis oldu. Ertesi gunde kurtaj oldum.Doktorum bana 2 ay sonra tekrardan gebe kalabilirsin dedi ama benim hic gucum yok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan..Bir yandanda ya tekrardan hamile kalamazsam korkusu var. ilk defa boyle birsey yasadim cok aci Allah dusmanimin basina bile vermesin. O benden koptugundan beri kendimi cok yanliz gucsuz caresiz hissediyorum. Cok alismistim ona. Cok kucuktu evet hissetmemistim daha ama canimdan bir parcam gitti.
((